Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk Psykolog eller specialpsykolog - vil du være med til at starte et nyt åbent rehabiliteringsafsnit i retspsykiatrisk regi på Sct. Hans pr. 1.9.2018?

Region Hovedstaden, Psykiatri - Psykiatrisk Center Sct. Hans

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
15-05-2018
Kontakt
Region Hovedstaden, Psykiatri - Psykiatrisk Center Sct. Hans
Boserupvej 2
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
13-06-2018
Kviknummer
LJA-60999755
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning, Psykiatri

Generelt om afdeling R

Retspsykiatrisk afdeling R er landets største afdeling og en af to afdelinger i Region Hovedstaden, der varetager regionsfunktionen for retspsykiatrisk behandling. Afdelingen varetager behandling og pleje af den gruppe retspsykiatriske patienter, som har svære psykoser, der har et særligt behov for retspsykiatrisk ekspertise, og som kræver høj grad af sikkerhed i forhold til sig selv og det omgivende samfund. Sigtet med behandlingen og plejen er, at patientens mulighed for et selvstændigt liv udvikles, og risikoen for ny kriminalitet forebygges. I de kommende år vil der være omfattende nybyggeri til netop retspsykiatri på centret.

 

Det nye afsnit og rehabiliteringsteam

Psykiatrisk Center Sct. Hans åbner pr. 1.9. 2018 et åbent rehabiliteringsafsnit (R7), samt et tværgående rehabiliteringsteam.  September er afsat til fælles introduktion og personaletræning for både afsnittet og rehabiliteringsteamet, og patienterne indflytter fra 1.10.2018.

 

Rehabiliteringsafsnittet og det tværgående rehabiliteringsteam er et innovativt initiativ, og det forventes at du medvirker til at opbygge og udvikle konceptet til gavn for patienterne og kolleger på hele Sct. Hans.

 

Rehabiliteringsafsnittet er et døgnafsnit for 12 retspsykiatriske patienter, hvor vi skal have fokus på domsændring, udslusning og udskrivning til egen bolig. Afsnittet skal have brobyggerfunktion til socialpsykiatrien, med mulighed for individuelle forløb. Patienterne har mangeartede og komplekse problemstillinger, som betyder at personalesammensætningen ønskes bredt sammensat med læge, psykolog, socialrådgiver, lægesekretær, sygeplejersker, sosu-assistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter/ psykomotorisk terapeut og pædagoger, for at tilgodese alle. Normeringen tilsvarer et lukket afsnit.

 

Formålet for afsnittet

Er at udvikle og vedligeholde færdigheder, og skabe grundlag for et bedre udgangspunkt, end da patienten blev indlagt. Patienterne har været indlagt i en kortere eller længere årrække, så en hverdag og et netværk skal ofte reetableres. Med afsæt i den enkelte patients ønsker og behov, planlægges og koordineres behandlingsindsatsen. Patienten motiveres til at kunne mestre egen hverdag, og med fokus på at forebygge og/eller erstatte uhensigtsmæssig adfærd i forhold misbrug og kriminalitet.

 

Der arbejdes rehabiliterende, med målrettede indsatser, individuelt som gruppebaseret, i tidsbestemt og koordineret form. Indsatsen skal medvirke til at understøtte den enkeltes recovery proces, og i kraft af de lange forløb, vil du være vidne til at dette er muligt.

 

Vi dokumenterer i Sundhedsplatformen, og Sct. Hans er langt i implementeringen. Vi arbejder systematisk med brug af LEAN metoder til udvikling og forbedring af vores arbejdsgange.

 

Psykologgruppen

Psykologgruppen på afd. R består p.t. af 10 kliniske psykologer og har psykologfaglig ledelse. Der er dertil 8 psykologer i uddannelsesforløb til specialpsykolog og 3 psykologer fra dobbeltdiagnoseafsnit på centret tilknyttet gruppen, ligesom der løbende er psykologpraktikanter fra flere af landets universiteter på afdelingen.

 

Arbejdsopgaverne vil bestå i:

 

 • Deltagelse i det daglige behandlingsarbejde på sengeafsnittet.

 • Supervision og vejledning af personale.

 • Terapeutiske forløb, både individuelt og i gruppe.

 • Struktureret og forefaldende undervisning af personale. 

 • Psykoedukation af patienter.

 • Psykologiske testninger og risikovurderinger til brug for behandlingsplanlægning, behandlingsvurdering og evaluering samt til mentalobservationer.

 • Undervisningsopgaver vil kunne være såvel internt som eksternt. 

 

 

Den kognitive referenceramme fordrer, at ansøgeren har eller har klar interesse for kognitive metoder, herunder miljøterapi. Det vil således være en del af det daglige arbejde at hjælpe med implementeringsprocessen.

 

Ønskede kvalifikationer:

 

 • Specialpsykolog eller (evt. på vej til at blive) autoriseret psykolog.

 • Interesse for og gerne erfaring indenfor - retspsykiatri og retspsykologi. 

 • Erfaring med psykologisk testning, både alment og i forhold til særlige patientgrupper. 

 • Kognitiv uddannelse, afsluttet eller igangværende. 

 • Erfaring med undervisning, tværfagligt samarbejde, supervision og kriseintervention samt psykoterapi af særlige patientgrupper. 

 • Endvidere er interesse for kvalitetsudvikling og forskning ønskelig. 

 

 

Der lægges vægt på fleksibilitet, evne til tværfagligt samarbejde og parathed til akut arbejde.

 

Yderligere oplysninger:

Kan fås ved henvendelse til chefpsykolog Tine Wøbbe på tlf. 3864 2098 / 2216 1813, e-mail: tine.woebbe@regionh.dk   

 

Tiltrædelse: 1. september 2018

 

Ansøgningsfrist: Onsdag 13/6 2018

Ansættelsessamtaler forventes afholdt  18/6 2018

Ansøg nu
Kontakt
Region Hovedstaden, Psykiatri - Psykiatrisk Center Sct. Hans
Boserupvej 2
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
13-06-2018
Kviknummer
LJA-60999755
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning, Psykiatri
Beliggenhed