Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk underviser for fysioterapeutstuderende

Filadelfia

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
09-01-2019
Kontakt
Filadelfia
Bromme Østermark 16
4190
Munke Bjergby
Praktisk information
Oprettet
09-01-2019
Udløber
24-01-2019
Kviknummer
LJA-69466825
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Center for Neurorehabilitering Filadelfia søger en klinisk underviser for fysioterapeut-studerende (KUF) pr. 1. marts 2019. Stillingen er på 37 timer/uge.

Stillingen er fortrinsvis i dagvagt, men der indgår en aftenvagt hver 14. dag (kl. 13-21), hvor KUF deltager i supervision af personalet i aftenvagten.

CfN-Filadelfia yder intensiv neurorehabilitering til voksne, som har pådraget sig moderate til svære følger efter hovedtraume, apopleksi eller anden form for hjerneskade. Vore 18 døgnklienter er indskrevet 2-5 måneder. Til opholdet hører en udslusningsproces med hjemmetræning og supervision af personale, som er involveret i et evt. videre forløb.

Såvel tværfaglige som fysioterapeutiske tiltag planlægges i samarbejde med klienten indenfor ICF-rammen. Der arbejdes på såvel kropsniveau i træningslokaler som i funktionelle dagligdags aktiviteter og lystbetonede interesseområder i og uden for huset. Arbejdet tager udgangspunkt i ABC-koncepterne. Videre rehabiliteringsteorier og -metoder integreres, når indikeret.

I CfN-Filadelfia modtages målrettet introduktion til specialet, og der er gode muligheder for at videreudvikle sig både fagligt og personligt gennem sparring med vores meget erfarne fagprofessionelle, som medvirker i de tværfaglige teams (neurologer, neuropsykologer, talepædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker/SSA, ergoterapeuter samt fysioterapeuter).

Filadelfia (selvejende non-profit institution), hvorunder CfN-Filadelfia hører, driver såvel en forskningsafdeling som en udviklings- og uddannelsesafdeling, hvor kurser i neurorehabilitering med undervisere fra ind- og udland løbende tilbydes. Endvidere inviterer CfN-Filadelfia regelmæssigt højtkvalificerede eksterne konsulenter til at afholde temadage og yde klinisk supervision.

KUF udfører sine opgaver i tæt samarbejde med de øvrige fysioterapeuter, andet tværfagligt personale samt afdelingsterapeuten.

Arbejdsforhold/rammer for funktionen

 • KUF tilrettelægger selv sit arbejde indenfor den ugentlige arbejdstid i perioder med studerende i praktik. KUF er tilknyttet én klient som primærterapeut.
 • Når KUF ikke varetager opgaver i forbindelse med Klinisk Undervisning, indgår KUF i et fast rehabiliteringsteam.
 • Der er kontor og undervisningslokale til rådighed for KUF og de studerende, hvor der er mulighed for undervisning, vejledning og uforstyrrede samtaler samt mulighed for uforstyrret forberedelse.

Faglige kvalifikationer:

 • Autoriseret fysioterapeut.
 • Mindst to års erfaring som fysioterapeut og mindst ét års erfaring indenfor neurorehabilitering.
 • KUF lever op til bekendtgørelsens anbefalinger for uddannelse af kliniske undervisere eller er indstillet på at gennemføre denne indenfor nærmeste fremtid.
 • IT-kompetencer word/excel og gerne kendskab til sundhedsplatformen.

Personlige kvalifikationer/profil:

 • Selvstændig, problemløsende og med gode samarbejdsevner.
 • Fleksibel og indstillet på tværfaglig samarbejdsstruktur.
 • Kvalitets- og udviklingsbevidst i forhold til fysioterapeutiske interventioner, arbejder klientcentreret og udviser godt håndelag for praksis.
 • Indstillet på løbende ajourføring og udvikling af viden.

Yderligere oplysninger eller aftale om et evt. besøg i afdelingen fås ved henvendelse til ld. Sygeplejerske Lis Petersen, tlf. 58 27 12 64 eller teamkoordinator og fysioterapeut Heide Hartwig tlf. 58 27 12 85 Læs mere om CfN-Filadelfia på internetsiden http://www.filadelfia.dk

Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst. Stillings- og funktionsbeskrivelse ses i opslaget på vores hjemmeside.

Stillingen søges online via http://www.filadelfia.dk.

Ansøgningsfrist er senest den 24/1. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 5 2019.

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Filadelfia
Bromme Østermark 16
4190
Munke Bjergby
Praktisk information
Oprettet
09-01-2019
Udløber
24-01-2019
Kviknummer
LJA-69466825
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed