Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsansvarlig med strategisk blik og flair for økonomistyring til Kultur V

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-06-2020
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
23611707
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
13-08-2020
Kviknummer
LJA-80562669
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier

Er du en skarp formidler, der har evnerne og lysten til at sætte rammerne for Kultur Vs tværgående kommunikationsindsats? Og kan du samtidig bidrage til at strukturere vores økonomiopfølgning, er du måske vores nye kollega i Kultur V i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Om stillingen
Som kommunikationsansvarlig i Kultur V er du med til at definere rammerne for, hvad der er god og effektiv kommunikation. I Kultur V er indholdsproduktionen og kommunikationen omkring vores aktiviteter primært forankret hos de medarbejdere, der er ansvarlige for at planlægge og gennemføre aktiviteterne. Det betyder, at din opgave som kommunikationsansvarlig i høj grad er at hjælpe dine kollegaer med sparring, værktøjer og faglig støtte i forbindelse med hjemmesideopdatering, SoMe og pressekontakt.

Det er også dig, ledergruppen og bydelschefen opsøger for strategisk sparring, når der skal kommunikeres internt eller større tiltag skal kommunikeres eksternt. Det betyder, at du også selv skal stå for produktion af indhold og derfor skal synes, at det er sjovt at levere input af høj kvalitet med kort aftræk.

Har du derudover indsigt i offentlig økonomi, er det en stor fordel. Vi søger en medarbejder, som kan hjælpe sine kolleger med at skabe overblik og systematik og vi forventer, at du kan analysere og vurdere økonomidata med sikker hånd. Du skal indgå i udbygning, systematisering og konsolidering af vores opfølgning på budget og forbrug indenfor de rammer der defineres fra centralforvaltningen.

Om arbejdsopgaverne

Som kommunikationsansvarlig skal du med naturlig autoritet trives i rollen som tværgående koordinator for den samlede kommunikationsindsats i vores bydelsenhed. Det indebærer bl.a.:

  • Lede møder i vores tværgående kommunikationsteam
  • Planlægning, koordinering og produktion af interne og eksterne nyheder på tværs af Kultur V
  • Ansvar for tilrettelæggelse af intern kommunikation herunder interne nyhedsmails, intra, facebookgrupper, web mv.
  • Ansvar for koordinering af kommunikationsplaner for større projekter på tværs af Kultur V
  • Pressekontakt
  • Kontakt til centralforvaltningen og deltagelse i netværk vedr. kommunikation
  • Kanalansvar for web, SoMe og intra
For at kunne løfte stillingens økonomiopgaver er det en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Offentlig Økonomistyring
  • Analyse af økonomidata i Excel og økonomisystemer (SAP)
  • Systematisering og formidling af økonomiopfølgning
Om dig
Vi er på udkig efter en alsidig medarbejder, der trives med både at skulle være rammesættende, og som samtidig ikke er bange for selv at skulle tage del i rugbrødsarbejdet.

Du skal være samarbejdsorienteret, imødekommende og fagligt velfunderet, da du skal kunne indgå i sparring med både ledelse og kolleger. Samtidig er det måske endnu mere vigtigt, at du har gode proceskompetencer, er god til samarbejde og inddragelse samt har forståelse for dine kolleger og ledere, da det vil være forudsætningen for, at du lykkes med dine opgaver. I den sammenhæng vil erfaring med projekt- og/ eller forandringsledelse være en klar fordel.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra den offentlige sektor og har kompetencer indenfor både kommunikation og økonomi. Måske har du enten en akademisk baggrund indenfor offentlig forvaltning og har arbejdet med kommunikation eller en kommunikationsbaggrund med nogle års erfaring med offentlig økonomistyring.

Om Kultur V
Kultur V er en decentral enhed under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. Kultur V samler alle biblioteker, idrætsanlæg, kulturhuse og svømmehaller i Valby, Vanløse, Vesterbro og Sydhavnen. Vi nærbetjener 164.000 københavnere med litteratur-, bevægelses og kulturoplevelser helst i samskabelse med københavnerne selv. Kultur V består af ca. 70 fastansatte medarbejdere og råder over 18 forskellige lokationer. Vi tilbyder alt fra digitale værkstedstilbud og opsøgende litteraturformidling hos daginstitutioner og skoler, til facilitering af elitesportsbegivenheder.

Om Stab og Husmanagement
Stillingen er placeret i Kultur Vs enhed Stab & Husmanagement, som varetager tværgående administrative opgaver for Kultur V, herunder f.eks. økonomistyring, fakturahåndtering, kommunikation og styring af vores huse og anlæg. Derudover driver vi opgaver og processer, der går på tværs af Kultur Vs lokationer ofte i samarbejde med andre enheder i Kultur- og Fritidsforvaltningen og resten af Københavns Kommune. Vi er en decentral enhed med et begrænset antal hænder, hvilket betyder, at vi sætter pris på fleksibilitet og alsidighed. Du skal i visse tilfælde løse opgaver med direkte reference til bydelschefen for Kultur V. Stab & Husmanagement består af en leder og 14 medarbejdere.

Arbejdssted
Din kontorplads vil være placeret i Valby Kulturhus, som er et af Kultur Vs tre kontorfællesskaber. Du vil have en del mødeaktiviteter i hele Kultur Vs område og til tider i resten af København.

Ansættelsesvilkår
Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår i henhold gældende overenskomst. Stillingen er på fuld tid med henblik på tiltrædelse den 1. oktober 2020 eller andet efter aftale.

Yderligere information
Har du spørgsmål til ovenstående eller til stillingen, kan du kontakte Rune Tofft-Kruse, der er leder af Stab og Husmanagement på 3070 2672 (ferie i uge 27 og 28).

Send os din ansøgning via nedenstående link senest torsdag den 13. august 2020
Samtaler vil blive afholdt den 19. og 21. august, og der vil blive afholdt en 2. samtalerunde 24. eller 25. august.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
23611707
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
13-08-2020
Kviknummer
LJA-80562669
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Beliggenhed