Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationskonsulent (barselsvikar)

VUC Storstrøm

Guldborgsund, Lolland & Falster

Indrykket
14-01-2020
Kontakt
VUC Storstrøm
Bispegade 1
4800
Nykøbing F
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
07-02-2020
Kviknummer
LJA-78890890
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Har du mod på at give dig i kast med et bredt udvalg af kommunikationsopgaver? Og har du en journalist gemt i maven? Så er du måske den kandidat, vi er på udkig efter.

VUC Storstrøm søger en kommunikationskonsulent til et 1-årig barselsvikariat, der i tæt samarbejde med vores markedsføringskonsulent vil løse forskelligartede opgaver relateret til markedsføring og kommunikation.

Din primære arbejdsplads bliver i Nykøbing F., men med løbende besøg på VUC Storstrøms øvrige afdelinger.

Om os
VUC Storstrøm har i alt cirka 200 medarbejdere fordelt på seks lokationer; Nykøbing F., Næstved, Faxe, Vordingborg, Nakskov og Maribo. Vi tilbyder kompetencegivende undervisning på alment niveau for alle unge og voksne, der har brug for at kvalificere sig til videre uddannelse og arbejdsliv.

VUC Storstrøm tilbyder almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning, hf-enkeltfag, 2-årig hf og gymnasiale suppleringskurser. Derudover tilbyder vi opkvalificerende efter- og videreuddannelse til både offentlige og private virksomheder.

Om stillingen
Der er tale om en fuldtidsstilling.

Vi søger en kollega, der synes, det er spændende at arbejde med opgaver inden for følgende områder:

  • Sociale medier og evt. produktion af videoer
  • Udarbejdelse af pressemeddelelser, artikler, den gode kursisthistorie og nyheder
  • Pressehåndtering
  • Korrekturlæsning på materialer, brochurer samt hjemmesideindhold
  • Markedskommunikation (eksempelvis i forhold til VUC Storstrøms erhvervsområde).

Du vil i øvrigt få ansvaret for opsætning, redigering og udsendelse af VUC Storstrøms ugentlige nyhedsbrev (VUC Info) samt medvirke til at lægge centralt indhold på afdelingernes infoskærme.

Endvidere vil du få en central rolle i vores styregruppe om FNs verdensmål, der på nuværende tidspunkt befinder sig i opstartsfasen. Derudover vil der løbende være forskellige ad hoc opgaver, som du skal løse i samarbejde med vores markedsføringskonsulent.

Vi tilbyder en god og velfungerende arbejdsplads, hvor du bliver en del af administrationen med godt 20 kolleger. Du bliver mødt af et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel prioriteres højt.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation, og vi ser gerne, at du har relevant erhvervserfaring. Du er fx uddannet cand.comm., journalist, cand.mag. i medievidenskab eller lignende. Det vigtigste er, at du brænder for at fortælle de gode historier og trives i en organisation med højt tempo.

Vi ser gerne, at du er god til at samarbejde og kommunikere på tværs af afdelinger og faggrænser. Det er et plus, hvis du er selvkørende og initiativrig samt god til at eksekvere og bevare det store overblik.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Vicedirektør Laila Emiliussen-Hougaard på telefon 21 58 86 89 eller lae@vucstor.dk.

Ansættelse
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Der vil være mulighed for individuel lønforhandling under hensyntagen til erfaring og kvalifikationer.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 7. februar 2020.

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2020.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ansøg nu
Kontakt
VUC Storstrøm
Bispegade 1
4800
Nykøbing F
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
07-02-2020
Kviknummer
LJA-78890890
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed