Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsmedarbejder (barselsvikariat) - Erhvervsskolerne Aars

Erhvervsskolerne Aars

Vesthimmerland, Nordjylland

Indrykket
15-05-2018
Kontakt
Erhvervsskolerne Aars
Østre Boulevard 10
9600
Aars
Tlf
61554085
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
03-06-2018
Kviknummer
LJA-60997849
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier

Til skolens kommunikationsfunktion søges en medarbejder på deltid (barselsvikar) i perioden 1. august 2018 til og med 28. februar 2019.

Kommunikationsmedarbejder:
Skolens kommunikationsmedarbejder skal bidrage til at sikre den eksterne og interne kommunikation på skoleniveau og sikrer omsætningen af skolens kommunikationsstrategi. Arbejdet tager udgangspunkt i kommunikationen på skoleniveau, ligesom du også skal indgår i en række samarbejder med skolens tværorganisatoriske kommunikationsgruppe, uddannelsescheferne og evt. eksterne samarbejdspartnere.

Dine ansvars områder vil bl.a. omfatte:

 • Skolens hjemmeside, den grundlæggende kommunikationsplatform. Sikre at hjemmesiden har et levende og inviterende design og et rekrutterende indhold i forhold til kommende elever og medarbejdere. Sikre at hjemmesiden er nem at navigere rundt i (links virker, uaktuelle dokumenter er fjernet osv.)
 • Profilering og rekruttering. Sikre at skolen har et stærkt overordnet kreativt univers til profilering og rekruttering. Ajourføring af billeddatabase og koordinering af fotograf til imagebilleder. Udarbejdelse af kommunikationsplan for kommunikative elementer til orienteringsaftener, infoaftener, åben skole, messer mv.
 • Identitet og grafiske elementer. Vedligeholdelse af designmanual inkl. vedligeholdelse af skabeloner. Produktion af ad hoc grafiske elementer og indarbejdelse i fælles arkiv.
 • Skolens presserelaterede opgaver. Udarbejdelse af pressemeddelelser under hensyn til timing og historier i samarbejde med den enkelte afdeling og forestå pressekontakt.
 • Sociale medier. Deltage i kommunikationsgruppens arbejde med at optimere anvendelse af sociale medier.
 • Rådgivende funktioner. Sparring i forhold til chefer og øvrige medarbejdere der beskæftiger sig med kommunikation på skole eller afdelingsniveau.
 • Arbejdsgrupper/udvalg. Deltage i eksterne kommunikationsfora med relation til skolens uddannelser.

  Det forudsættes, at du er proaktiv og tager ansvar for hele processen fra planlægning til udførelse af kommunikationsopgaverne.

Vi forventer at du:
 • Er selvstændig, konstruktiv og løsningsorienteret i din tilgang til opgaver og kollegaer.
 • Kan kommunikere præcist, og kan dreje en historie, så den er interessant for målgruppen.
 • Er god til at omsætte både dine egne og andres kreative ideer med engagement, i rette medier og på relevante platforme.
 • Kan kvalitetssikre et produkt inden det udsendes.
 • Kan arbejde hurtigt, skære ind til benet og håndtere forskellige deadlines.
 • Har de erfaringer og netværk, der skal til for at profilere Erhvervsskolerne Aars.

Vi tilbyder:
Et attraktivt og udfordrende job med masser af udviklingsmuligheder. Du får mulighed for i høj grad selv at planlægge din arbejdsdag og til at præge dit fagområde inden for skolens rammer og strategier. Organisatorisk er stillingen tilknyttet kommunikationsfunktionen med reference til fuldmægtig Malene Terp og kobling til skolens administrationschef.

Ansættelse:
Ansættelse og aflønning efter kvalifikationer.

Yderligere oplysninger:
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Malene Terp på tlf. 9698 1071.

Ansøgning:
Har du lyst til at varetage et barselsvikariat som kommunikationsmedarbejder på deltid, så upload din ansøgning samt relevante bilag via linket i annoncen eller via skolen hjemmeside senest søndag den 3. juni 2018.
I ansøgningen bedes du angive ønske til ugentligt timetal.Ansøg nu
Kontakt
Erhvervsskolerne Aars
Østre Boulevard 10
9600
Aars
Tlf
61554085
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
03-06-2018
Kviknummer
LJA-60997849
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Beliggenhed