Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsmedarbejder til et barselsvikariat ved Dansk Center for Organdonation, Aarhus Universitetshospital

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
23-03-2020
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
30-03-2020
Kviknummer
LJA-79921920
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier

Er du en stærk kommunikationsmedarbejder med evner og lyst til at arbejde med pressen, sociale medier, redigering af hjemmesider, layout mm.? Og kan du også navigere inden for et videntungt område, på en akademisk arbejdsplads, hvor vi videndeler, dokumenterer samt laver projektbeskrivelser, evalueringer og længere strategier?

Så vil vi rigtig gerne have dig med i vores arbejde med organdonation i både befolkningen og på hospitalerne. Vi arbejder for at gøre flere danskere i stand til at tage stilling til organdonation, og samtidig bevare befolkningens positive holdning til organdonation. På hospitalerne arbejder vi for at sikre, at alle danskere, som kan og vil, får mulighed for at donere deres organer, når de dør.

Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer pr. uge. Den ønskes besat hurtigst muligt og senest fra den 1. juni 2020 og er tidbegrænset til den 31. december 2020.

Din rolle
Vi er et videncenter, der leverer neutral, faktuel og evidensbaseret viden om organdonation. Du skal være med til at afspejle den tilgang i vores PR-indsats til Organdonationsdagen, opslag på sociale medier og nyheder på vores hjemmesider og nyhedsbreve. Du vil også få mulighed for at byde ind på andre opgaver i kommunikationsteamet, alt efter hvor dine kompetencer ligger. Vi har bl.a. en gruppe af frivillige, og vi er også på Folkemødet for at oplyse om organdonation. Vi arbejder meget projektorienteret, og du vil få mulighed for at indgå i tværfaglige drift- og udviklingsopgaver.

Opgaver
Dit primære ansvarsområde bliver at varetage DCO's opgaver i forbindelse med den årlige Organdonationsdag i oktober på baggrund af den fastlagte strategi og tidligere års erfaringer. Sammen med kommunikationsteamet, skal du sikre, at vi når i mål med de planlagte opgaver og evaluere på indsatsen bagefter.

Herunder vil du også skulle planlægge og varetage presse- og PR-arbejdet i forbindelse med dagen. Denne opgave indebærer bl.a.

 • at udarbejde og eksekvere PR-og SoMe-strategier og koordinere med resten af kommunikationsteamet
 • at tage kontakt til personer, som vil være relevante i pressearbejdet, både lokalt og nationalt. Det kan både være personer med en personlig historie om organdonation eller transplantation og journalister
 • at være opsøgende i forhold til lokale og nationale medier samt servicere pressen

Herudover vil dine opgaver være
 • løbende servicering af pressen, når det er relevant
 • opdateringer og optimering af SoMe
 • redigering af hjemmesiden www.organdonor.dk
 • deltage i redaktion og produktion af nyhedsbrev målrettet hospitaler
 • ad hoc kommunikationsopgaver

Vi lægger vægt på, at du
 • har en akademisk uddannelse inden for kommunikation som f.eks. cand. public
 • har erfaring med pressehåndtering og produktion af strategisk indhold til bl.a. SoMe
 • har erfaring med PR og digital kommunikation. Du har en stærk forståelse for at kommunikere og producere indhold i høj kvalitet til print, web og sociale medier
 • kan arbejde selvstændigt, er initiativrig og god til at strukturere dit eget arbejde
 • evner at opbygge gode relationer til kolleger og vores samarbejdspartnere
 • trives i et tværfagligt samarbejde, hvor vi deler viden
 • kan arbejde med Adobe (Indesign, Photoshop, Illustrator). Da vi også arbejder med video, er det en fordel, hvis du har interesse for at filme og redigere i simple redigeringsprogrammer
 • kan agere i et felt med politisk opmærksomhed og med mange interessenter og aktører

Om os
Dansk Center for Organdonation er det nationale videncenter for organdonation. Vi er en offentlig organisation, som arbejder med organdonation fra afdøde.

Vi samarbejder med landets hospitaler om at øge antallet af organdonorer i Danmark, bl.a. ved at sikre kvalitet i donationsprocessen og undervise sundhedspersonalet i de mange elementer, som skal varetages i et donationsforløb på hospitalet. Sideløbende bidrager vi til oplysning om organdonation i befolkningen både online, gennem vores netværk af frivillige, en årlig Organdonationsdag mm.

Læs mere på www.organdonation.dk og www.organdonor.dk.

Dine kolleger og dit team
Vi er i alt 17 ansatte. Otte af os sidder samlet på kontor i Aarhus, og vi vil være dine nærmeste kolleger. Vi arbejder i et sundhedsfagligt team og et kommunikationsteam. Du vil få plads i kommunikationsteamet, men vil skulle arbejde på tværs af begge teams. Vores øvrige kolleger er læger og sygeplejersker, som en del af deres tid arbejder her i centret, mens de også varetager deres kliniske arbejde på landets universitetshospitaler.

Er du vores nye kollega?
Hvis du har lyst til at være en del af det nationale arbejde i Dansk Center for Organdonation, så send os dit CV og en motiveret ansøgning via nedenstående link.

Send din ansøgning så vi har den senest 30. marts 2020. Vi afholder samtaler den 15. april 2020. Ansættelse så hurtigt som muligt herefter, senest 1. juni 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
30-03-2020
Kviknummer
LJA-79921920
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Beliggenhed