Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsmedarbejder/journalist

Danske Erhvervsakademier

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-08-2020
Kontakt
Danske Erhvervsakademier
Nansensgade 19
1366
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-08-2020
Udløber
31-08-2020
Kviknummer
LJA-80791181
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier

Danske Erhvervsakademier, København

Der er mange historier, der mangler at blive fortalt om erhvervsakademierne, og vi mangler en til at gøre det. Derfor leder vi efter en ny kollega, som er god til at se historierne, sætte dem i den rigtige kontekst og få dem ud de rigtige steder og på de rigtige tidspunkter, uanset om de skal pitches til en journalist, skrives som en kronik, twittes, i nyhedsbrevet eller på hjemmesiden

Kommer du hurtigt fra tanke til tekst? Har du lyst til at sætte dig ind i vores politiske og administrative kontekst, og vil du gerne arbejde i et lille muntert og uformelt miljø med højt til loftet og kort til beslutningerne? Hvis du tilmed kan arbejde strategisk, politisk og praktisk med vores kommunikation, skal du søge jobbet hos os. 

Vi er et lille sted, og alle må lave lidt af hvert. Du vil derfor ind i mellem også skulle tage dig af nogle af de mere almindelige sekretariatsopgaver. 


Du skal:

 • Skabe større volumen i vores kommunikation om sektoren. Vi har en tydelig kommunikationsstrategi, og du skal kunne arbejde med de traditionelle medier, sociale medier og med vores hjemmeside.
 • Holde øje med muligheder for at markere os og sørge for at vi slår til med de rigtige budskaber på det rigtige tidspunkt. Vi hjælper med at skaffe fakta, knytte forbindelser, forklare baggrund osv.
 • Pitche historier for journalister.
 • Koordinere indsatser med erhvervsakademisektorens kommunikationsnetværk.
 • Skrive foreningens nyhedsbrev og årsberetning.
 • Indgå i sekretariatets almindelige arbejde med eventplanlægning og -afvikling, mødeforberedelse og informationsindsamlinger.


Du har:

 • Politisk forståelse
 • En udpræget evne til at skrive godt og flydende og i forskellige stilarter
 • Forståelse for vores målgrupper, dvs. uddannelsesinstitutioner, politikere, embedsværk, arbejdsmarkedets parter og andre interessenter
 • Relevant uddannelse og erfaring indenfor journalistik og kommunikation
 • Gode samarbejdsevner, overblik og evne til at styre dine opgaver og projekter
 • Erfaring med at sætte dig ind i et nyt stofområde


Du får:


 • Spændende og selvstændige arbejdsområder
 • Meget stor indflydelse på opgaver og målsætninger
 • Fire engagerede og hjælpsomme kollegaer, som løser problemer i fællesskab
 • Fleksibilitet og en nogenlunde anstændig lønVi forventer, du er nysgerrig efter at lære området at kende og kan fremvise en god portion stædighed og tålmodighed, når det kræves for at løse opgaverne. Du er selv opsøgende og udfarende og kan finde ud af at bede om hjælp og sparring i hverdagen.

Send os en ansøgning og dit CV via linket "Søg jobbet online" senest mandag den 31. august 2020 kl. 8.00. Vi lægger vægt på, hvad du har opnået i dine tidligere stillinger og vil gerne tage referencer. Du kan læse mere om os på www.dkea.dk, og hvis du har spørgsmål, så ring til sekretariatschef Michael Rugaard på 2328 1548.

Vi afholder første samtale mandag den 7. september og tirsdag den 8. september. Inden anden samtale beder vi dig lave en opgave on-site mandag den 14. september eller tirsdag den 15. september, som vi læser inden 2. samtale, der finder sted onsdag den 16. september. Tiltrædelse 1. november eller hurtigst muligt derefter. 

Danske Erhvervsakademier er interesseorganisation for de 8 erhvervsakademier. Sekretariatet betjener bestyrelse, rektorkollegium, udvalg og netværk og varetager erhvervsakademiernes fælles politiske interesser. Erhvervsakademierne udbyder videregående merkantile og tekniske uddannelser.

Ansøg nu
Lignende job

KU - SCIENCE - DATALOGISK INSTITUT - UP1
Kontakt
Danske Erhvervsakademier
Nansensgade 19
1366
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-08-2020
Udløber
31-08-2020
Kviknummer
LJA-80791181
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Beliggenhed