Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsstudent til Danmarks mest ambitiøse velfærdsprojekt

Nordsjællands Hospital (Hillerød)

Indrykket
08-02-2019
Kontakt
Nordsjællands Hospital (Hillerød)
Dyrehavevej 29
3400
Hillerød
Tlf
24420830
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
20-02-2019
Kviknummer
LJA-70522161
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier

Vi skal bygge og udvikle et nyt superhospital i Nordsjælland. Men lige til det her job behøver du ikke kunne grave et hul i jorden. Det afgørende er, at du er en dreven gør-det-selv m/k, når det kommer til kommunikation.DIG OG JOBBET
Nyt Hospital Nordsjælland skal være dét hospital, som andre i fremtiden lader sig inspirere af. Hvis du kan formidle det budskab gennem en artikel, en farvepalette eller en AR-app, håber jeg, at du søger det her job. Du er et kommunikationstalent. Og du kan tikke de fleste ting af på vores ønskeliste:

  • Du studerer og du er formentligt på vej mod en karriere som kommunikationsrådgiver eller journalist. Derfor er du god til at spotte og formidle historier. Du tør godt at kontakte en erfaren journalist på et førende medie. Måske har du allerede et netværk i pressen.
  • Du er digital. Du begår dig kreativt på sociale medier, og du har en holdning til, om vi skal have en chatbot.
  • Du har sans for æstetik. Måske arbejder du i InDesign. I hvert fald laver du pænere PowerPoints end de fleste af dine kolleger.
  • Du vil ligesom vores andre studenter gerne hjælpe med at planlægge events, lave kaffe til møder og den slags, selvom du egentlig er for dygtig til det.
KOMMUNIKATIONSTEAMET


Vi er en slags mikrokosmos i et megaprojekt. Du har sikkert hørt om Mikkel Hansen. Men måske endnu ikke om Jon Mikkel Hansen. Men sidstnævnte kan blive din nye kollega. Jon er særligt dygtig til at kommunikere digitalt, og han kan vise dig, hvordan du bruger AR i en kampagne.

Selv har jeg ansvaret for vores kommunikation. Jeg håber, at jeg kan lære dig at arbejde mere strategisk. Forhåbentligt skriver du også endnu bedre efter lidt tid. I hvert fald ligger der en bog af Tove Ditlevsen til dig, når du starter. Henrik Schødts er der også. Han insisterer på, at vi sætter nye standarder, og han er vores allesammens direktør.

Hele projektorganisationen tæller 35-40 engagerede mennesker. Vores projektkontor ligger i Hillerød på det nuværende Nordsjællands Hospital, og alt imens du læser dette, er vi spændte som en lille fjeder på at møde dig.PROJEKTET
Overskriften påstår, at det her er Danmarks mest ambitiøse velfærdsprojekt. Det er muligt, at vi tager fejl. Men vi ser ikke umiddelbart ét, der overgår vores. Vi arbejder sammen med førende, internationale arkitekter, og vi har 4,5 mia. kr. at gøre godt med. Vi skal bygge et hospital i Region Hovedstaden. Et der hverken vil ligne eller føles som et hospital. For der er klar evidens for, at omgivelserne, betyder noget for, hvordan man har det. Og det er vigtigt, når man er på hospitalet.

Vi er netop ved at vælge den hovedentreprenør, der skal stå for byggeriet. Fire entreprenører er blevet prækvalificeret, som det hedder. Når udbuddet er slut til maj, ser vi i samarbejde med den udvalgte entreprenør nærmere på tidsplanen for udførelse af byggeriet.

Med projektet har vi også grebet en unik mulighed for at nytænke måden hospitalet tager imod patienterne på. Derfor har vi gang i en masse innovationsprojekter, som du også skal være med til at formidle resultaterne af.
DET MED LØN
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til den gældende overenskomst for Region Hovedstaden. Vi opfordrer naturligvis alle til at søge stillingen - uanset etnicitet, køn og alder.SØG JOBBET
Februar er en kort måned. Så send os en ansøgning med det samme og senest den 20. februar 2019. Brug linket og vedlæg dit C.V. og dine karakterer.
Er du i tvivl om noget? Så skriv til mig. Jeg sidder klar bag skærmen på 28123444 og den mundrette e-mailadresse ann-marie.olsson@regionh.dk


Læs meget mere om projektet her og besøg vores digitale platforme her:


LinkedIn / Twitter / Web / Facebook

Ansøg nu
Kontakt
Nordsjællands Hospital (Hillerød)
Dyrehavevej 29
3400
Hillerød
Tlf
24420830
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
20-02-2019
Kviknummer
LJA-70522161
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Beliggenhed