Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikativ stærk kreditkonsulent med erfaring inden for erhverv

Spar Nord Bank

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
07-11-2018
Kontakt
Spar Nord Bank
Skelagervej 15
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2018
Udløber
18-11-2018
Kviknummer
LJA-67571897
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning

Vil du være en del af et stærkt fagligt team, hvor du får højt til loftet og mulighed for personlig udvikling? Så har vi jobbet til dig!

 

I Spar Nords kreditafdeling er vi 18 engagerede medarbejdere, der gennem daglig sparring med bankens rådgivere, sikre at banken fastholder en sund kreditpolitik.

 

Vores kollegaer i bankens andre afdelinger, skal have den bedste oplevelse, når de kontakter os. De skal opleve at vi er løsningsorienteret og medvirker, til at træffe de rigtige beslutninger og skabe den gode forretning for banken og kunden. En af vores væsentligste opgaver er, at udvikle og træne bankens rådgivere i kredithåndværket, så vi sikrer, at der løbende sker en kompetenceudvikling.

 

Stillingen er til vores erhvervsteam, som til dagligt sidder sammen med resten af kreditafdelingen på bankens hovedkontor i Aalborg. Arbejdsopgaverne består primært af sagsbehandling af kreditsager, sparring med bankens andre afdelinger, rådgivere og ledere.

 

Er du den kollega vi søger?

 

  • Vi søger en løsningsorienteret kollega, der er god til at få afdækket sagen fra flere sider og finde en løsning, som overholder bankens kreditpolitik.    

  • Vi forventer, at du har gode kommunikative færdigheder, da en stor del af arbejdet indebærer dialog med bankens rådgivere og ledere.

  • Du motiveres af et stærkt team-work med dine kollegaer, men kan også fordybe dig i selvstændige opgaver.

  • Du har det bedst i et arbejdsmiljø, hvor tingene til tider går stærkt og hvor evnen til at prioritere, er en vigtig disciplin.

  • Vi forventer, at du har erfaring med at arbejde med erhverv indenfor den finansielle sektor og at du har stærke kompetencer indenfor regnskaber. 

 

 

Det kan vi tilbyde dig 

 

  • Du bliver en del af et kompetent hold af kreditkonsulenter med stor faglig viden 

  • Du får mulighed for at tage ansvar og træffe selvstændige beslutninger i din hverdag   

  • Du får løbende konstruktiv feedback, så du kan udvikle dig personligt og fagligt 

  • Du bliver en del af et team som spiller godt sammen og interesserer sig for hinanden

 

 

Vil du med på holdet?

Vi håber, at du vil med på holdet og vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte kreditchef, Jesper Rytter Arentoft på telefon 25 27 01 69, eller kreditdirektør Kim Christensen på telefon 25 27 00 36

 

Ansøgningsfrist er den 18. november. 2018

 

Husk at ansøge via linket I stillingsopslaget. Vi modtager ikke ansøgninger fysisk eller pr. mail. 

 

I Spar Nord sætter vi stor pris på vores medarbejdere, fordi vi ved, at det er medarbejderne, der gør forskellen i kundernes hverdag. I vores 50 lokale banker og hovedsædet i Aalborg arbejder ca. 1.500 medarbejdere hver dag med at rådgive og servicere bankens 400.000 kunder. Vi arbejder i Spar Nord efter visionen om at være Danmarks mest personlige bank.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Spar Nord Bank
Skelagervej 15
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2018
Udløber
18-11-2018
Kviknummer
LJA-67571897
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed