Gem annonce

Kompetenceenheden i Ringsted kommune søger psykolog

Ringsted Kommune

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
17-11-2020
Kontakt
Ringsted Kommune
Sct. Bendtsgade 1
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81393815
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Supervision

Vi søger en psykolog til vikariat i 37 timer pr. uge med opstart den 1. januar 2021 eller snarest derefter.

Vikariatet løber til den 30. juni 2021.

 

Kompetenceenheden varetager Ringsted kommunes PPR- funktion og består af 21 medarbejdere med en fælles kerneopgave ift. at understøtte det gode børneliv og deltagelse i inkluderende læringsfællesskaber.

Vi er optagede af at tænke kreativt i samarbejde med familier og samarbejdspartnere for at finde den bedste måde at skabe den gode udvikling i hver enkelt indsats.

 

Vi arbejder ud fra en systemisk forståelse og vores kernebidrag tager udgangspunkt i praksisnære og samskabende forløb med fokus på tidlig indsats og effekt. Der er stort råderum i opgaverne dog altid med udgangspunkt i at være med til at understøtte barnets perspektiv og mulighed for meningsfuld deltagelse i fællesskabet.

I Kompetenceenheden arbejder vi bl.a. ud fra et dobbelt perspektiv. Dobbeltheden ses som en grundlæggende relationel og kontekstuel forståelse kombineret med et fokus på det enkelte barns forudsætninger, ressourcer og interesser. Børn og unge udvikler sig gennem deltagelse i fællesskaber og derfor bør vanskeligheder forstås i relation til de udviklings- og læringsmiljøer, som de er en del af.

 

Vores forståelse af PPR-feltet bygger på, at vi i Kompetenceenheden både løser opgaver helt tæt på praksis i samarbejde med familier og medarbejdere på børne- og unge-området, men at vi som organisation samtidig også er repræsenteret i de centrale strategiske fora, hvor den mere overordnede strategiske udvikling af indsatser på 0-16 års-området foregår. Det betyder, at vi i Kompetenceenheden også har en aktiv rolle i de strategiske samarbejdsprocesser og drøftelser i skoler og dagtilbud.

 

Kompetenceenheden er kendetegnet ved en høj faglighed og et godt sammenhold præget af empati, interesse og humor. Hos os i Kompetenceenheden er der ikke er langt fra tanke til handling.

 

Afdelingen består af psykologer, talehørekonsulenter, motorikkonsulenter, sprogvejledere og familiekonsulent.  Vi er organiseret i 2 tværfaglige teams med hver sin koordinator. Afdelingen er placeret i Skolecentret.

 

Vi søger en engageret psykolog som gerne må have:

  • Overblik og evne til selvstændig arbejdstilrettelæggelse

  • Evne til at sætte opgaven i fokus og arbejde konsultativt på flere niveauer

  • Lyst til kompetenceudvikling

  • Lyst til at tage del i et kollegialt fællesskab, hvor sparring og gensidig hjælpsomhed er en central del

  • Viden og erfaring fra arbejde i PPR

 

De primære opgaver vil være:

  • Konsultative, praksisnære og samskabende opgaver i dagtilbud og skoler, herunder sparring og supervision ofte i et tværfagligt samarbejde

  • Rådgivning af forældre

  • Korte samtaleforløb

  • Udarbejdelse af pædagogisk psykologiske vurderinger

  • Ledelsessparring

 

Vi tilbyder:

Du vil have mulighed for at sætte dit præg på opgaveløsningen og blive mødt med åbenhed overfor, hvad du er optaget af og vil byde ind med. Der er stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdstid og opgaver. Du vil blive en del af en dynamisk og udviklingsorienteret organisation med engagement og nærvær. Du får base centralt i Ringsted med 10 minutters gang til stationen

 

Yderligere oplysninger kan fås ved at ringe til psykolog Pernille Poulsen Thorborg på tlf. 57 62 69 34 eller leder Steen Rønne 57 62 69 97.

 

Ansøgningsfrist: 30. november 2020

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 8. december 2020

 

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Ringsted Kommune
Sct. Bendtsgade 1
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81393815
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Supervision
Beliggenhed
Gem annonce