Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til myndighedsområdet på det specialiserede voksenområde i Frederiksberg Kommune (Genoplsag)

Frederiksberg Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-01-2019
Kontakt
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
27-01-2019
Kviknummer
LJA-69502377
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Har du en stærk fagligt funderet interesse for, at borgerne får den bedst faglige indsats, og har du sans for betydningen af den medfølgende økonomi til en solid økonomistyring på det specialiserede voksenområde, så er det dig, vi søger i socialafdelingens myndighedsområde.

 

Om stillingen:

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt. Du skal både kunne sætte dig hurtigt ind i nye opgaver og samtidig have lyst til at gå i dybden med konkrete borgersager. En væsentlig del af jobbet er assistance med udarbejdelse af solide og gennemanalyserede faglige og økonomiske løsninger på området. Det overordnede økonomiske ansvar ligger hos socialchefen, som du refererer til, men du vil få et stort ansvar i at sikre økonomien i de projekter, der løbende arbejdes med. Derudover skal du understøtte sagsbehandlerne i deres arbejde og samtidig sikre den gode dialog med eksterne samarbejdspartnere med dét formål at sikre en fagligt bæredygtig indsats og stram økonomisk styring.

 

En konkret opgave vil være at sikre dokumentation og kvalitetssikre sammenhængene mellem de faglige indsatser, økonomien og borgerens progression. Du skal kunne lide at udfordre valgte socialpædagogiske tilbud både på faglighed og pris. Derfor forventer vi også, at du er velfunderet i Tilbudsportalen og kan give et kvalificeret bud på det rette tilbud til borger. Vores ambition er hele tiden at arbejde efter bedste praksis på området i tæt samarbejde myndighed- og udførerområderne imellem til gavn for borger og pårørende.

 

Metode:

Socialafdelingens myndighedsområde arbejder efter DHUV-metoden og udreder alle borgere efter udredningsmetoden VUM. Vi arbejder efter den politisk vedtaget Masterplan, der har fokus på styrket og bredere faglighed og målbar effekt for borgerne. Masterplanen indeholder også en plan for modernisering og udbygning af kommunens egne tilbud, tværgående værdiforøgelse, synliggørelse af faglig kvalitet og ikke mindst forbedret økonomistyring.

 

Samarbejde:

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger i myndighedskontoret og med socialafdelingens konsulenter, hvor du får rig lejlighed til at gøre brug af din indsigt i den socialpædagogiske indsats til gavn for borgerne på Frederiksberg. Vi arbejder tæt sammen med kommunens bo- og dagtilbud også om den elektroniske Fælles Plan for Borgeren.

 

Vi forventer, at du:

 

 • Er stærk både fagligt og teoretisk og kan arbejde selvstændigt

 • Har bred økonomisk erfaring eller interesse for økonomistyring fra lignende område

 • Har erfaring med den konkrete pædagogfaglige indsats på botilbud o.lign.

 • Er effektiv og løsningsorienteret i din opgaveløsning

 • Er præcis og velformuleret i skrift og tale

 • Har en respektfuld tilgang til borgere, medarbejdere, samarbejdspartnere og ledelse

 • Har kørekort og mulighed for at bruge egen bil i erhvervsøjemed.

 

 

Der er ingen specifikke krav til din uddannelse, men vi ser gerne, at du enten er uddannet pædagog, socialrådgiver eller lign. og har dokumenteret erfaring fra lignende stilling.

 

Vi tilbyder:

 

 • Et spændende og alsidigt job med mange udfordringer og gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 • Gode og dygtige kolleger

 • En arbejdsplads med værdierne kvalitet, effektivitet, tværfaglighed og professionalisme

 • Et godt arbejdsklima med fokus på samarbejde på tværs af faggrupper

 • En travl afdeling og et område i konstant udvikling.

 

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen er som udgangspunkt 3-årig med gode muligheder for genforhandling. Ansættelse sker efter gældende overenskomst med Frederiksberg Kommunal Forening (FKF), Socialrådgiverforeningen eller anden forhandlingsberettiget organisation. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Lønnen forhandles efter principperne om Ny løn.

 

Frist for ansøgning:

Søndag den 27. januar 2019 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 5.

 

Yderligere information:

For yderligere information er du velkommen til at kontakte socialchef Flemming Nielsen mandag fredag mellem kl. 08.30 09.00 på tlf. 28 98 30 05, hvor du også kan lægge en besked.

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.

Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
27-01-2019
Kviknummer
LJA-69502377
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed