Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontaktperson til Botilbuddet Radisevej i Center Amager (barselsvikariat)

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-08-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
30530236
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74766786
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Vi søger en kontaktperson til et seks måneders barselsvikariat fra den 1. oktober 2019 til den 30. april 2020 med mulighed for forlængelse. Du skal have social-, sundheds- eller pædagogisk baggrund.

Stillingen er på 37 timer pr. uge med skiftende arbejdstider, hovedsaligt dag- og aftenarbejde og weekendarbejde hver 3. weekend. Tiltrædelse den 1. oktober 2019.

Om Botilbuddet Radisevej
Botilbuddet Radisevej er et døgndækket botilbud efter servicelovens 107. Vi arbejder efter København Kommunes værdigrundlag om borgernes rettigheder, respekt, værdighed og omsorg samt samarbejde og høj kvalitet i indsatsen. Botilbuddet har 30 lejligheder, hvor der bor unge mellem 18-25 år, der alle er i forløb ift. deres sindslidelser og psykosociale vanskeligheder. Enkelte af de unge har desuden misbrugsproblemer.

Vi er en tværfagligt sammensat personalegruppe, hvor pædagogik og sundhedsfaglighed går hånd i hånd. Botilbuddets primære opgave er at styrke de unge i at være deltagende i at tage ansvar for eget liv, så de på sigt kan klare sig i en mindre indgribende boform. Derfor skal du være i stand til at møde de unge, hvor de er i deres liv og kunne arbejde psykosocialt rehabiliterende.

Vi arbejder ud fra de unges VUM (Voksenudredningsmetoden) og med pædagogiske sundhedsplaner og fokusområder som styringsparametre for vores understøttelse af de unges recovery proces.

Vi vægter at understøtte en personalegruppe, der sammen bidrager positivt til udviklingen af Botilbuddet Radisevejs kultur og praksis, hvor vi har et professionelt tilbud til de unge med fundament i en fælles stærk faglighed. Endvidere sætter vi pris på en arbejdsplads, hvor der er plads til humor og en positiv indstilling, og vi ønsker som personalegruppe at være nysgerrige på hinandens tilgange til arbejdet med de unge.

Vi forventer, at du

  • har en sundhedsfaglig eller socialpædagogisk baggrund, gerne erfaring fra lignende stillinger eller målgruppe
  • har erfaring med og gode evner for samarbejde og formår at skabe og bevare relationer
  • har erfaring i arbejdet med dokumentation, herunder udarbejdelse, opfølgning og evaluering, og anser dette som et vigtigt, kvalificerende og nødvendigt arbejdsredskab
  • arbejder selvstændigt, målrettet og reflekterende både i relationen til de unge og i det kollegiale samarbejde og kan tænke innovativt i opgaveløsningen
  • er fleksibel ift. arbejdstider og sætter pris på relationsdannelsens forskellighed i dag-, aften- og weekendarbejde
Vi tilbyder

  • gode muligheder for faglig udvikling alle fastansatte med minimum to års erhvervserfaring bliver tilmeldt diplommodulkursus i recovery- og psykosocial rehabilitering
  • mulighed for at se resultater i en længerevarende indsats overfor psykisk syge unge borgere
  • faglig supervision ved ekstern psykolog
  • mulighed for at arbejde tværfagligt og skabe faglig sparring også på tværs af boenheder i Center Amager
Center Amager anvender referencetagning som en del af rekrutteringsprocessen. Vi gør opmærksom på, at Center Amager indhenter straffeattester ved alle nyansættelser. En ansættelse forudsætter, at der på straffeattesten ikke fremgår forhold, der kan have betydning for ansættelsen.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte botilbudsleder Jørgen Christensen på 2249 9380 eller afdelingsleder Pernille Juul på 2465 0321.

Yderligere information kan findes på vores hjemmeside www.centeramager.kk.dk.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 20. august 2019
Sammen med din ansøgning bedes du uploade dit CV, kopi af uddannelsesbevis og autorisation.
Samtaler forventes afholdt i uge 34 og 35.

Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
30530236
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74766786
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed