Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchefer til ny afdeling i Sundheds- og Ældreministeriets departement

Sundheds- og Ældreministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-06-2020
Kontakt
Sundheds- og Ældreministeriet
Holbergsgade 6
1057
København K
Danmark
Tlf
72269402
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
06-08-2020
Kviknummer
LJA-80562666
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Vil du være med til at give den bedste ministerbetjening, videreudvikle vores sundhedsvæsen, arbejde strategisk med aktører - og er du en god, inddragende og motiverende chef? Så er du måske en af vores nye kontorchefer i Sundheds- og Ældreministeriets departement

Vi opruster lige nu i Sundheds- og Ældreministeriets departement med en ny afdeling med fokus på håndteringen af COVID-19, sygehuse, beredskab og smitsomme sygdomme. Vi søger derfor nye dygtige ledere, der både vil være med til at opbygge den nye afdeling og som ønsker at løse nogle af tidens mest centrale samfundsopgaver, herunder at håndtere og følge op på COVID-19 inden for departementets øvrige områder.

Om os
I Sundheds- og Ældreministeriet er vi med til at sætte rammerne for et velfungerende, moderne og effektivt sundhedsvæsen samt fremme danskernes sundhed gennem forebyggelse og behandling.

Opgaver på området
De næste par år vil håndtering og opfølgning på COVID-19 komme til fylde meget i ministeriet særligt i den nye afdeling for sygehuse, beredskab og smitsomme sygdomme. Samtidig vil der være en lang række andre dagsordener, der også fylder, herunder arbejdet med en kommende sundhedsaftale og en fortsat udvikling af det nære og sammenhængende sundhedsvæsen og vores sygehusvæsen.

Vi søger 3 kontorchefer. Læs mere om kontorerne herunder:

Kontoret for Sygehuspolitik er central for politikudvikling, høj patientsikkerhed og for, at myndigheder og sundhedspersoner oplever klare rammer for behandling. Sygehuspolitik, akutberedskabet, lægedækning og kræft- og hjerteområdet er nogle af de områder, som kontoret har ansvaret for.

Du vil få personaleansvar for ca. 10 engagerede medarbejdere.

Kontoret for Udvikling, Evaluering og Læring, der som en ny enhed skal sikre, at der opsamles erfaringer og tages læring af den aktuelle COVID-19 situation og genereres viden til den fortsatte udvikling af sundhedsvæsenet.

Kontoret er under opbygning, men du vil få personaleansvar for ca. 7-9 medarbejdere.

Kontoret for Beredskab og Smitsomme sygdomme, der som en ny enhed skal bidrage til at håndtere større akutte sundhedskriser og epidemier - bl.a. ved smitteopsporing og test. Kontoret har også ansvaret for centrale områder som antibiotikaresistens og vaccinationsområdet.

Kontoret er under opbygning, men du vil få personaleansvar for ca. 7-9 medarbejdere.Som resten af departementet leverer kontorerne ministerbetjening til sundheds- og ældreministeren.

Du refererer til afdelingschefen og indgår i et tæt ledelsessamarbejde med afdelingens kontorchefer om sparring og løsning af opgaver og udvikling af både organisation og medarbejdere.

Din uddannelse og erfaring
Du har en relevant akademisk uddannelse, formentlig samfundsvidenskabelig (fx cand.scient.pol, cand.jur. eller cand.polit.). Du bliver chef for et bredt og vigtigt område med stor travlhed, og du skal derfor kunne holde mange bolde i luften og samtidig sikre høj kvalitet og holdbare løsninger.

Du skal have indgående kendskab til arbejdet i en politisk styret organisation og meget gerne erfaring fra sundhedsområdet eller tilsvarende velfærdsområder.

Din ledelsesstil
Som chef sætter du retning og leverer resultater i samarbejde med resten af departementet og koncernen, bl.a. Sundhedsstyrelsen. Du er visionær, strategisk og analytisk stærk samtidig med, at du har blik for kvaliteten i det enkelte produkt. I forhold til medarbejderne arbejder du tillidsbaseret og evner at udvikle dem. Du sætter personaleledelse højt og formår at udøve synlig og troværdig ledelse. Endvidere har du gode samarbejdsevner og opnår resultater ved dialog med interessenterne på området. Du har stor gennemslagskraft og kan prioritere, træffe beslutninger og nå målene.

Vi tilbyder
Spændende og udfordrende stillinger i et hus, der skaber resultater og udvikler på store velfærdsområder. Et sted, hvor en hektisk hverdag og høje krav går hånd i hånd med en positiv indstilling og en stærk kultur for samarbejde og med god mulighed for sparring med chefkollegerne.

Som kontorchef i Sundheds- og Ældreministeriet er du tæt på beslutningerne og kan gøre en afgørende forskel på sundheds- og ældreområdet. Du får lejlighed til at både udøve og udvikle alle aspekter af chefrollen - fra strategisk ledelse til personaleudvikling, analyse og resultatskabelse med en lang række interessenter.

Om ansættelsen
Ansættelse sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten med en grundløn efter gruppe 1 (LR 37). Ansættelsen sker som udgangspunkt på åremålsvilkår, jf. principperne i aftale om åremålsansættelse.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingerne ved at kontakte konstitueret afdelingschef Lene Brøndum Jensen på telefon 2250 2556.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Hvis du er interesseret i ansættelse i et specifikt kontor, må du meget gerne angive det i din ansøgning. Du er også velkommen til at sende en generel ansøgning.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33 og der vil blive anvendt test i forbindelse med ansættelsessamtalerne.

Ansøg nu
Kontakt
Sundheds- og Ældreministeriet
Holbergsgade 6
1057
København K
Danmark
Tlf
72269402
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
06-08-2020
Kviknummer
LJA-80562666
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed