Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kræftrådgivningen i København søger vikar for psykolog 32 timer

Kræftens Bekæmpelse

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-07-2020
Kontakt
Kræftens Bekæmpelse
Nørre Alle 45
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
14-08-2020
Kviknummer
LJA-80649798
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Om kræftrådgivningen

Kræftrådgivningen i København tilbyder åben rådgivning alle hverdage uden tidsbestilling. Kræftpatienter og pårørende kan gøre brug af en lang række tilbud i rådgivningen, herunder individuelle samtaler, familiesamtaler, samtalegrupper, aktiviteter og samvær. Kræftrådgivningen i København indgår i et partnerskab med Københavns kommunes kræft rehabilitering, og sammen udgør vi Center for Kræft og Sundhed.

 

I tilknytning til rådgivningen hører også ca. 100 frivillige, som hjælper med at drive rådgivningens mange tilbud og aktiviteter. Som rådgiver vil du få ansvaret for samarbejdet med en eller flere grupper af frivillige, hvilket bl.a. indebærer information, sparring og feedback.

 

Om teamet

Vi er i alt otte ansatte med forskellig faglig baggrund: psykologer, socialrådgiver, psykoterapeuter og administrativ medarbejder. Vi er ambitiøse og engagerede i at yde en kompetent og faglig høj kvalitet i vores rådgivningsarbejde. Derfor prioriteres intern sparring og refleksion højt.

 

Vi er er et team, som sætter kollegialt nærvær og støtte i højsædet. Ligeledes er humor og lethed noget, vi har fokus på, som en nødvendig del af et sundt arbejdsmiljø i et til tider barskt arbejdsfelt.

 

Om dig

Vi søger en barselsvikar til en psykologstilling og gerne med erfaring inden for det sundhedspsykologiske felt. Det vil være en fordel hvis du kender til at arbejde med mennesker der er i eksistentiel forandring eller krise.

 

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Du har interesse i eller erfaring med både individuelle og parsamtaler

  • Du har lyst til at indgå som terapeut i grupper sammen med en erfaren kollega

  • Har erfaring med eller lyst til samarbejde med og ledelse af frivillige

  • Du kan indgå i formidlingsopgaver både internt og eksternt

  • Du er indstillet på, at der i mindre omfang kan være aktiviteter i eftermiddags og aftentimer, og der er derfor brug for en fleksibel arbejdstilrettelæggelse

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et meningsfyldt arbejde i landets største sygdomsbekæmpende organisation. Du indgår i Kræftens Bekæmpelses afdeling for Patient- og Pårørendestøtte og refererer til rådgivningslederen.

 

Arbejdstiden er røgfri.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Rådgivningsleder Mette Harpsøe Engel på 22594440 eller rådgiver Lone Rønholt på 30765972.

 

Læs mere på www.cancer.dk

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er d. 14.08.2020 kl. 12.00.

 

Der er planlagt samtaler i uge 34.

 

Stillingen ønskes besat pr. 1. sep. 2020, eller tidligst derefter.

 

Vi modtager KUN ansøgninger via vores elektroniske rekrutteringssystem på www.cancer.dk/job.

 

En ud af tre danskere bliver på et tidspunkt i deres liv ramt af kræft. To ud af tre bliver pårørende. Med så mange berørte vil vi samle befolkningen i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft, og som medarbejder kan du være med til at gøre en vigtig forskel. Kræftens Bekæmpelse er en demokratisk forening, hvor lokalforeninger og frivillige medvirker til, at vi når vores mål om, at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at alle får det bedst mulige liv med og efter kræft.

Ansøg nu
Kontakt
Kræftens Bekæmpelse
Nørre Alle 45
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
14-08-2020
Kviknummer
LJA-80649798
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed