Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreditchef til Region Nord- og Midtjylland

Nykredit, Region Nord- og Midtjylland

Indrykket
15-08-2019
Kontakt
Nykredit, Region Nord- og Midtjylland
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
01-09-2019
Kviknummer
LJA-74806932
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Har du ambitioner og kreditmæssige kompetencer inden for både erhvervs- og privatkundesegmentet? Og tør du gå forrest og sætte retning for dine kolleger, så I sammen kan få forretningen til at vokse?

 

Ansvar for den lokale kreditstyring

Som kreditchef i Region Nord- og Midtjylland er din primære opgave at være med til at sikre hurtige og effektive kreditbeslutninger til glæde for vores kunder. Med reference til regionsdirektøren får du det tværgående ansvar for regionens bevillinger til både erhvervs- og privatkunder samt ansvaret for den regionale kreditstyring, herunder overholdelse af Nykredits kreditpolitik. En anden vigtig opgave bliver at medvirke til at øge den fælles kreditforståelse i hele Nykredit gennem sparring med dine kolleger på centrene. Du skal være med til at sætte retning for forretningen og drive forandringer.

   

Fagligt refererer du til Kredit og i samarbejde med dem, får du således ansvar for at:

 

  • sikre kreditmæssige kompetencer i regionen

  • drive og igangsætte kredittiltag i regionen

  • deltage ved kundemøder på udvalgte kunder

  • deltage i udviklingen af Nykredits kreditpolitik og -processer

  • deltage ved centerbesøg om kreditfaglige emner

  • undervise i kreditfaglige spørgsmål

  • deltage i kreditprojekter på tværs af hele Nykredit.

 

 

Du kombinerer din erfaring fra kredit med ledelse

Du har solid bankerfaring og er vant til at forstå kunders behov fra dit nuværende eller tidligere job fx i en kreditafdeling, som leder på et center eller som leder for en specialistenhed. Det er vigtigt, at du har god forretningsindsigt og -forståelse, har ledelseserfaring og er stærk til at drive forandringer.

  

Gennemslagskraft, gåpåmod og resultatorienteret

Du har pondus og integritet og kan med dine høje ambitioner se løsninger og muligheder. Du stræber efter at udvikle dig gennem samarbejde og en dedikeret og selvstændig indsats. Du sætter barren højt og kan med dine gode kommunikationsevner stå distancen, drive dit team og følge op på de enkelte medarbejderes præstationer, så de via feedback får rammerne til løbende at udvikle sig. Som leder ved du, at din succes afhænger af dine medarbejdere og derfor gør din indlevelsesevne og dit engagement dig i stand til at se dine medarbejderes styrker og motivere dem gennem klare retningslinjer og mål.

   

Din nye arbejdsplads

Region Nord- og Midtjylland dækker et markant geografisk område, og vi har centre i Herning, Viborg, Thisted, Randers, Aalborg og Frederikshavn. Det er et spændende erhvervsområde og vi har store udlånsbalancer med kunder inden for industri, handel, ejendomme, service og landbrug. I samarbejde med to kreditspecialister og de lokale centre skal du være med til at sikre en fortsat god og lønsom vækst.

  

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt regionsdirektør Frank Ryslev på 44 55 63 40 eller 40 44 89 02.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 1. september 2019 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit, Region Nord- og Midtjylland
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
01-09-2019
Kviknummer
LJA-74806932
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed