Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreditspecialist til Kundeoptimering i Nykredit Direkte

Nykredit

Indrykket
13-11-2019
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77421261
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Er du kreditspecialist eller seniorprivatrådgiver, og brænder du for at arbejde med kreditgivning til privatkunder? Så har du mulighed for at blive en del af Nykredits kompetencecenter for behandling af dette kundesegment.

 

Dit kommende job

Direkte kundeoptimering har til formål at understøtte Nykredits ønske om at være compliant på rating af alle kunder samt undersøge og understøtte, at kundens rating er retvisende. Vi er en enhed, som står foran en stor forandringsproces og har brug for dig, der med din viden og indsigt vil være med til at sætte retning og præge processerne.  

 

Vi har en stor rolle i at behandle bankens risikokunder i privatsegmentet. Efter en ny standard skal vi sammen have skabt en bedre kvalitet af Nykredits portefølje af netop disse kunder. Vores opgave er at skabe overblik, følge engagementet på baggrund af en gennemarbejdet handlingsplan, agere tabsbegrænsende samt have dialog med vores kunder.

 

Dine ansvarsområder

Du får et selvstændigt ansvar for at behandle en række privatkunder. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 

  • udarbejde handlingsplaner

  • sparre og samarbejde med rådgiverne

  • indgå i dialog med kunderne

  • deltage i små og store projekter på tværs af Nykredit.

 

 

Du har erfaring med

Du har et godt kendskab til rådgivning af privatkunder og har en tung erfaring på kredit. Du arbejder i dag som kreditspecialist eller privatrådgiver og trives med den tætte opfølgning på kunden. Du er kommunikativt stærk og trives med kundekontakt. Vi har travlt, så det er vigtigt, at du kan arbejde under et vist pres med en klar deadline.

 

Du har en god struktur, arbejder systematisk og har øje for, hvordan vi løbende kan blive hurtigere og smidigere i vores opgaveløsning. Du er positiv, åben for at lære og prøve nyt og vant til at samarbejde med flere forskellige interessenter.

 

Din nye arbejdsplads

Kundeoptimering er organisatorisk placeret i Nykredit Direkte. Du bliver en del af en dynamisk afdeling, som arbejder tæt sammen og dækker hinanden på alle områder. Vi har et højt fagligt niveau og brænder for at gøre en forskel. Du får en bred berøringsflade internt i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Christine L. Nielsen, 44 55 31 50/51 21 21 67 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtaler.

Ansøgningsfrist: 1. december 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77421261
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed