Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreditspecialist til Region Nord- og Midtjylland i Aalborg

Nykredit

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
08-02-2019
Kontakt
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
17-02-2019
Kviknummer
LJA-70522415
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at udvikle Region Nord- og Midtjyllands kreditenhed, og har du lyst til at komme helt tæt på kreditbeslutningerne i Nykredit?

 

Dit kommende job

Som kreditspecialist i Region Nord- og Midtjylland får du sammen med kreditchefen ansvaret for at kreditvurdere og bevilge lån og kreditter til regionens erhvervs- og landbrugskunder. En central del af din dagligdag bliver rådgivning og sparring med både de kundevendte kolleger og den centrale kreditenhed. Du får en væsentlig rolle i kreditbeslutninger og -processer, hvor der er kort afstand mellem indsats og øget ansvar.    

 

Dine ansvarsområder

I praksis kommer du til at:

 

  • bidrage til hurtige og effektive kreditbeslutninger

  • indgå i sparring vedrørende erhvervs- og landbrugskunder

  • rapportere og vurdere regionens kreditkvalitet både på privat-, erhvervs- og landbrugskunder

  • være i løbende og tæt dialog med den centrale kreditenhed

  • sikre ensartet implementering af nye kredittiltag

  • understøtte Nykredits kunde- og markedsstrategi.

 

 

Så hvis du sætter barren højt og kan skabe resultater, får du gode udviklingsmuligheder i en stilling med stor bredde og betydeligt ansvar.

  

Din erfaring

Du har solid bankerfaring og stærk forretningsfaglig indsigt. Gennem kundeforståelse og kreditfaglige færdigheder kan du understøtte regionens forretningsmæssige mål inden for rammerne af Nykredits kreditpolitik. Du forstår vigtigheden af at tænke rationelt, analytisk og følge retningslinjerne, så vi hele tiden leverer en indsats, der lever op til standarderne. Derudover kan du gennemskue og skabe overblik over erhvervs- og landbrugskunder, regnskaber og komplekse økonomiske problemstillinger samt sikre det nødvendige beslutningsgrundlag.

   

Som person er du troværdig, robust og kan stå distancen, hvilket giver dig evnerne til at bevare overblikket, selvom vi i perioder løber stærkt og har udfordrende opgaver. Du er kommunikativt stærk og kan etablere relationer på tværs af hele Nykredit. Sparring og videndeling er en essentiel del af vores hverdag, og du skal derfor kunne indgå i et team, der vægter fællesskabet højere end egne sejre, samtidigt med at vi giver plads til høje ambitioner på både egne og teamets vegne.

 

Din nye arbejdsplads

Region Nord- og Midtjylland består af 6 centre, der dækker et markant geografisk område. Regionens 110 rådgivere og 15 specialister yder hver dag rådgivning til vores mange bank- og realkreditkunder inden for privat, erhverv og landbrug.  

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kreditchef Helle Møller Albrecht, 23 46 42 85.

 

Ansøgningsfrist: 17. februar 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
17-02-2019
Kviknummer
LJA-70522415
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed