Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KULTURDIREKTØR

Vejle Kommune

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
16-04-2018
Kontakt
Vejle Kommune
Skolegade 1
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
16-05-2018
Kviknummer
LJA-59306366
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kultur, Ledelse

Vejle Kommune har stærke visioner og realiserer ambitiøse mål inden for velfærdsudvikling og erhvervsfremme og er samtidig en attraktiv bosætningskommune. Barren er sat højt, og ledere og medarbejdere når i mål med det meste med fokus på hverdagsinnovation, bæredygtighed og ledelse med vilje.

 

Den nye kulturdirektør skal være et nyskabende, strategisk og fagligt fyrtårn, så kommunen summer af vækst og udvikling, samt kunne tænke nyt og gå nye veje.

 

Opgaven

Direktøren skal:

 

  • Fremme spændende og samskabende kulturtilbud og idræts- og fritidsaktiviteter, der engagerer og skaber liv til kanten i hele kommunen.
  • Give alle borgere mulighed for at deltage og engagere sig i kultur og idræt.
  • Dyrke dialogen, netværk og partnerskaber med det lokale kultur-, fritids- og erhvervsliv.
  • Styrke forenings- og borgerinddragelsen i kultur-, idræts- og fritidstilbuddene.
  • Være en dynamisk profil i direktionen og ledelsesorganisationen, hvor helhedstænkning og viljen til at agere på tværs er fremtrædende.

 

Kvalifikationer

Den nye direktør skal være en inspirerende og motiverende topleder, der kan gå forrest i udviklingen af kommunens kultur-, idræts- og fritidsliv. Direktøren skal være en ambitiøs og passioneret leder med viden og kendskab til kultur-, idræts- og fritidsområdet og sikre balance i prioriteringen af aktiviteter og ressourcer.

 

Direktøren skal have politisk tæft og erfaring med at lede ledere og forandringer i en mangfoldig organisation. Uddannelses- og ledelseserfaring skal understøtte stillingens indhold og opgaver.

 

Yderligere oplysninger

Kontakt gerne kommunaldirektør Niels Nybye Ågesen, tlf. 20 45 25 33, eller adm. direktør Lars Muusmann, tlf. 40 76 72 27.

 

Se det fulde stillingsopslag og stillings- og personprofilen på www.vejle.dk eller www.muusmann.com.

 

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

 

Ansøgningsfrist: Onsdag den 16. maj 2018

 

Vejle Kommune har ca. 113.000 indbyggere og er Danmarks sjette største kommune. Kommunen er inde i en spændende vækstperiode, hvor innovation er højt på dagsordenen gennem en række initiativer, f.eks. deltagelse i et globalt bynetværk for robuste byer, proaktiv byudvikling, prioritering af iværksætteri og entrepeneurskab. Kommunen præges af et mangfoldigt og spændende kultur-, idræts og fritidsliv med stærke kulturinstitutioner, aktive græsrødder og ildsjæle, store events og frem for alt politisk fokus på kultur og idræt. En kommune i udvikling og bevægelse, der har vilje til mere.

Ansøg nu
Kontakt
Vejle Kommune
Skolegade 1
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
16-05-2018
Kviknummer
LJA-59306366
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kultur, Ledelse
Beliggenhed