Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kulturkonsulent til Kultursekretariatet i Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
22-06-2020
Kontakt
Rudersdal Kommune
Øverødvej 2
2840
Holte
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
03-07-2020
Kviknummer
LJA-80512352
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Kultur

Om jobbet

Som kulturkonsulent i Kultursekretariatet i Rudersdal Kommune kommer dine opgaver til at spænde bredt og vedrøre både administration, projektledelse, drifts- og udviklingsopgaver.

Du får ansvar for administration og sagsbehandling af Kulturelle tilskud, herunder vejledning af ansøgere, behandling af ansøgninger, sagsfremstillinger til Kultur- og Fritidsudvalget, udarbejdelse af bevillingsbreve og tilskudsaftaler, udbetalinger, behandling af afrapportering m.m.

Derudover kommer du til at stå for en række andre opgaver, som knytter sig til tilskud til kulturelle formål, herunder afholdelse af dialog-og sparringsmøder med kulturelle foreninger og kulturaktører, der modtager tilskud, formidling af de forskellige tilskudsformer, der findes, rådgivning til kulturelle aktører og initiativtagere i forhold til kulturprojekter m.m.

Du vil som kommunens kulturkonsulent fungere som projektleder/proceskoordinator af større, tværgående kulturelle arrangementer både nye og eksisterende. Det gælder internt i kommunen og i samarbejde med kommunens mange foreninger og kulturelle aktører. Herunder skal du være med til at skabe idéer, kontakter, samarbejder og danne netværk til fordel for kommunens kulturliv.

I Kulturområdet arbejder vi netværksbaseret, og du vil derfor få tovholderrollen for netværket arrangementer i Kultur. Netværket består af repræsentanter fra alle Kulturområdets virksomheder.

Din profil

Du har en relevant uddannelsesbaggrund samt minimum 2 års erfaring med ledelse af kulturprojekter og sagsbehandling af tilskud gerne fra en politisk styret organisation.

Du arbejder struktureret, er god til at planlægge, sætte i gang, følge op og ikke mindst at fastholde en dynamisk proces i de tiltag, hvor du er projektleder eller tovholder.

Du trives godt i en politisk styret organisation og har en god forståelse for det kommunale system. Du er omhyggelig og går proaktivt til opgaverne med godt humør. Du kan bevare overblikket også under spidsbelastninger og er ikke bange for at udfordre os og komme med nye initiativer.

Derfor skal du vælge os

Du får alsidige arbejdsdage med udfordringer og vekslende opgaver. Du får ansvar og mulighed for selv at tilrettelægge og prioritere dit arbejde.

Du får indflydelse på udviklingen af kulturområdet i Rudersdal Kommune, og du får gode samarbejdspartnere både internt og eksternt samt mulighed for at udvide dit netværk.

Du bliver en af det samlede Kultursekretariat bestående af en lang række kollegaer med vidt forskellige baggrunde og fagligheder.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 30 timer om ugen.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og på baggrund af kvalifikationer.

Om os

Kulturområdet arbejder med kultur- og fritidslivet i bred forstand. Kulturområdet består af idrætsområdet, bibliotekerne, museerne, biograferne, musikskolen, ungeområdet og kulturhusene.

Kulturområdet prioriterer det tværgående samarbejde- både internt i kulturområdet, internt i kommunens virksomhed samt i en lang række aktiviteter med foreninger, borgere, netværk, handelsforeninger m.v. Kultursekretariatets kerneopgave er at muliggøre et meningsfuldt kultur- og fritidsliv for det enkelte menneske. Vi understøtter, vejleder og faciliterer borgernes egne initiativer samt tilbyder kulturelle oplevelser med henblik på et sundt og aktivt kulturliv.

Kultursekretariatet er en del af den administrative kommunale forvaltning og bor på Kulturcenter Mariehøj i Gl. Holte.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kulturchef Birgit Hoé Knudsen på tlf. 72 68 56 10 eller mail bhk@rudersdal.dk.

Samtaler: Der er frist for ansøgning den 3. juli 2020. På grund af ferie forventer vi først at afholde samtaler den 14. og den 21. august 2020.

Ansøg nu
Kontakt
Rudersdal Kommune
Øverødvej 2
2840
Holte
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
03-07-2020
Kviknummer
LJA-80512352
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Kultur
Beliggenhed