Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundechef til rådgiverteam i Nykredit Direkte, København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-06-2019
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
20-06-2019
Kviknummer
LJA-74023224
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Vil du være leder for et team af engagerede og fagligt stærke rådgivere, der betjener og rådgiver vores privat- og erhvervskunder online og via telefonen. Har du lyst til at sætte kundeoplevelsen i centrum og gennem stærkt holdspil og god ledelse understøtte vores ambition om at blive bedst til kunder, samtidig med at vi vækster, så er du måske vores nye kundechef.

 

Dit kommende job

Kunderådgivningen i Nykredit Direkte består af fem rådgivningsteams ét for hver region i Nykredit. I jobbet som kundechef får du det daglige ledelsesansvar for et team på 13 medarbejdere, der primært rådgiver vores kunder i Region Sjælland. Det er dit ansvar at optimere og udvikle dit team både fagligt og personligt. Du sætter retning for dine medarbejdere og følger op på den enkeltes performance, samtidig med at du skaber gode rammer og mange muligheder for den enkelte. Gennem effektiv ledelse og resultatskabende evner sikrer du tilfredse kunder og tæt samspil med resten af Direkte samt ledere og medarbejdere i regionerne.

  

Din erfaring

Du har en baggrund i den finansielle sektor og har arbejdet med både erhvervs- og privatkunder. I din rolle som leder sikrer du tilfredshed blandt både medarbejdere og kunder. Du er god til at samarbejde på alle niveauer og er en stærk kommunikator, som tager ansvar og går forrest, når nye tiltag skal implementeres. Du har kompetencer til at identificere dine medarbejderes styrker, og du formår med din vindermentalitet, din indlevelsesevne og dit engagement at skabe resultater sammen med dem.

 

Din nye arbejdsplads

Direkte Kunderådgivning er beliggende på Kalvebod Brygge 47, 1780 Kbh. V. I Direkte Kunderådgivning sætter vi kundeoplevelsen og vores tilgængelighed forrest. Vi bestræber os på at være bolig- og virksomhedsejernes naturlige valg. Godt humør, et højt aktivitetsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit.

 

Nykredit Direkte varetager Nykredits centrale kunderådgivningsfunktion, som du bliver en del af, herudover er også Kundeservice og vores driftskoordinering og outbound funktion en del af organisationen.

   

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt vicedirektør Lene Qvist, 44 55 14 82.

 

Ansøgningsfrist: 20. juni 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
20-06-2019
Kviknummer
LJA-74023224
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed