Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundekonsulenter til Kundeservice i Nykredit Direkte

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-09-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
22-09-2020
Kviknummer
LJA-81066592
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at give Nykredits kunder værdifuld service gennem telefonisk kontakt og administrative opgaver?  Er du en stærk kommunikator, og kan du genkende dig selv i nedenstående? Så vil vi meget gerne have dig som ny kollega.

 

Ansvar, muligheder og altid i bevægelse

Nykredit har den store banks muligheder og den mindre banks bevægelighed, og som kundekonsulent i Nykredit Direkte vil du opleve, at udfordringerne og ansvaret, du får, vokser i takt med den indsats, du yder. Du skal være indstillet på at levere sublim service for vores bankkunder over telefonen samt løse forskellige serviceopgaver. En del af henvendelserne kan du selv håndtere, andre skal du stille videre til relevante afdelinger i Nykredit. Du skal tage initiativ til at fortælle Nykredits kunder om hele Nykredits produktpalette; bank, realkredit, pension og forsikring. Du får grundig oplæring i bankprodukter og Nykredits systemer, så du er klædt på til at yde den bedste service over for vores kunder.

 

Du er serviceminded, udadvendt og trives godt i en performancekultur

I Nykredit arbejder vi benhårdt på at blive bedst til kunder, og det er dig, der kommer til at gøre forskellen. Derfor forventer vi, at du:

  • har erfaring med kundekontakt fra tidligere jobs

  • trives med at møde kunden i telefonen og er smilende i stemmen og som person

  • trives godt i en performancekultur og tager ansvar for at nå dine egne såvel som teamets mål

  • yder den bedste service og naturligt afdækker kundens behov også når du møder modgang

  • er disciplineret, kan arbejde selvstændigt og naturligt opsøger ansvar og udvikling.

 

Din nye arbejdsplads

Som kundekonsulent i Nykredit Direkte får du en unik mulighed for at kickstarte din karriere. Du bliver en del af et friskt og uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil arbejde i teams med 80 andre kundekonsulenter, der også er studerende, og som også arbejder fokuseret på at blive bedst til kunder. Det sociale sammenhold betyder meget for os, og vi tror på, at nøglen til succes findes i fællesskabet. 

 

Arbejdstiden

Vi forventer, at du kan arbejde 15 timer om ugen. Vores åbningstider er mandag til fredag kl. 8-20 samt lørdag og søndag kl. 10-15. Dine vagter ligger primært mandag til fredag fra kl. 8-16 og en gang i mellem på andre tidspunkter. Dit arbejdssted er på Skagensgade 3, 2630 Taastrup i vores nyindrettede lokaler, der kan karakteriseres som et moderne arbejdsmiljø med bærbar opkobling og free-seating kombineret med hyggelige atmosfæremiljøer.

 

Det er et krav, at du er studerende på en videregående uddannelse og kan fremvise gyldigt studiekort. Det er yderligere et krav, at du kan deltage i oplæringsforløbet der vil være mandagfredag i uge 42 fra kl. 916.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt teamchef Rie Brorson Dahl, 28 55 49 99 / RBDN@nykredit.dk

 

Ansøgningsfrist: 22. september 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
22-09-2020
Kviknummer
LJA-81066592
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank
Beliggenhed