Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundemedarbejder til Servicecenter Silkeborg, privat og erhverv

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
15-08-2019
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Tlf
89 89 89 89
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
29-08-2019
Kviknummer
LJA-74806928
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank

Sagsbehandling, udviklingsmuligheder og godt humør, er det noget for dig?

 

Har du lyst til at arbejde med sagsbehandling på privat- eller erhvervskunder i et professionelt miljø med udviklingsmuligheder, godt humør og gensidig fleksibilitet? Sammen med 50 dygtige kolleger bliver du en del af Servicecenter Silkeborg, hvor vi arbejder med at supportere bankens afdelinger på privat og erhverv. Vi søger nye kolleger til både privat- og erhvervsområdet.

 

Jobbet

Du får et alsidigt job, hvor du får mulighed for at bringe din viden i spil og bidrage til den kontinuerlige optimering af vores processer. Vi er stolte af vores faglighed og ved, at den service, vi leverer i hverdagen, giver vores kolleger i afdelingsnettet mulighed for at skabe endnu flere forretninger med bankens kunder. Vi søger derfor en kollega, der brænder for at yde en god og professionel support og sagsbehandling til vores afdelinger. Du skal have lyst til at tage ejerskab og ansvar for opgaverne og for det gode samarbejde i teamet.

 

Privat

Servicecenter Silkeborg, Privat producerer dokumenter til privatkundernes generelle bankforretninger for hele landet. På boligområdet har hvert servicecenter sit speciale, og vi er specialister i huslejetjek. Vi har desuden en lang række af andre opgaver, bl.a. kreditopgaver, ind- og udrejse samt kundeafgang. Vi forventer, at du kender til sagsgangene inden for privatkundeområdet og har evnen til at lære nyt og er omstillingsparat. Vi er 34 skarpe hoveder, der glæder sig til at byde dig velkommen i teamet.

 

Erhverv

Servicecenter Silkeborg, Erhverv producerer dokumenter og løser opgaver vedr. erhvervskunders bankforretninger. Vi har desuden en række andre opgaver, bl.a. tinglysning i personbogen og behandling af vindmøllesager for hele landet. Derudover har vi et godt samarbejde med de øvrige servicecentre i banken, både på opgaveløsningen og på den faglige viden. Vi forventer, at du kender til sagsgangene inden for erhvervskundeområdet og har evnen til at lære nyt og er omstillingsparat. Vi er 16 skarpe hoveder, der glæder sig til at byde dig velkommen i teamet.

 

Afdelingen

Afdelingen er placeret i det nordlige Silkeborg, tæt på motorvej og med fri parkering lige ved døren. Vi deler hus med Kundesupport, Jyske Finans og JB Online. Vi har derfor også en dejlig kantine. I Servicecenter Silkeborg lægger vi vægt på, at vi er et team, på trods af forskellige opgaver i hverdagen både i privat og erhverv.

 

Ansøgning

Senior HR Partner Karin Elmedal Hansen vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Ulla Hjorthmose Glintborg

Leder, Privat

Afdeling: Servicecenter Silkeborg

Telefon: 89 89 48 37

Mobil: 24 22 14 15

 

Bente Margrete Plougmann

Leder Erhverv

Afdeling: Servicecenter Silkeborg

Telefon: 89894857

Mobil: 61 46 60 28

 

Mogens Sørensen

Afdelingsdirektør

Afdeling: Servicecenter Silkeborg

Telefon: 89 89 22 80

Mobil: +45 29 45 34 51

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Tlf
89 89 89 89
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
29-08-2019
Kviknummer
LJA-74806928
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank
Beliggenhed