Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver service til filialen i Bruunsgade, Århus

Arbejdernes Landsbank

Aarhus, Østjylland

Indrykket
09-03-2018
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
M. P. Bruunsgade 22-24
8000
Århus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-03-2018
Udløber
21-03-2018
Kviknummer
LJA-57490045
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Kunne du tænke dig at arbejde i danskernes foretrukne bank? Er du udadvendt og brænder du for at yde vores kunder den bedste service? Og er du bankuddannet, og har erfaring som kunderådgiver service? Så vil vi rigtig gerne byde dig velkommen som kunderådgiver service i vores filial i Århus.

Dit job

Som frontperson er du sammen med dine kolleger ansvarlig for både kasseekspedition, servicering af automater og betjening ved skranken. Det bliver din opgave at tage imod nye kunder, hvor du skal vurdere kunden og opfange købssignaler samt henvise kunderne til kunderådgiveren, når det er nødvendigt. Du skal eksempelvis yde service og rådgivning i forbindelse med:

 • Selvbetjeningssystemer og betalingskort
 • Oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti
 • Mindre låne- og kreditbehov

 

Derudover kommer du til at:

 • Yde support overfor filialens rådgivere indenfor pensionsadministration, boligberegninger og daglig økonomi.
 • Markedsføre filialen i lokalområdet sammen med dinekollegaer, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

 

Din person

Du har en bankmæssig baggrund og sidder i dag i en lignende stilling. Vi forestiller os, at du kan nikke genkende til følgende:

 • Har erfaring med at udføre skatte- og rådighedsberegninger.
 • Motiveres af at modtage nye kundeemner og vurdere det fremtidige forretningsomfang.
 • Trives med at yde support for rådgiverne.
 • Er udadvendt, serviceorienteret og god til at skabe relationer.
 • Er ansvarlig og en god holdspiller.
 • Er struktureret og vant til at skifte tempo, når mængden af arbejdsopgaver kræver det.

 

Det får du

Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde:

 • En vækst- og udviklingsorienteret organisation, med mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.
 • Et uformelt miljø med højt til loftet og med kompetente og erfarne kolleger
 • Konkurrencedygtig løn, sundhedsforsikring, tandforsikring, ferieboligordning og mange andre medarbejdergoder
 • En arbejdsplads, hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er i top

Filialen har gennem de senere år været præget af en positiv kundeudvikling og det er denne udvikling du med din udadvendte og opsøgende personlighed skal være med til at dyrke og videreudvikle. Vi er beliggende i hjertet af Århus, på M.P. Bruunsgade 22-24, hvor vi sidder 19 kompetente medarbejdere, der alle lægger vægt på et uformelt miljø med højt til loftet.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Torben Andersen på tlf. 38 48 39 30 eller Souschef Jacob Bertelsen på tlf. 38 48 39 35.

Vidste du i øvrigt

I Arbejdernes Landsbank bygger vi vores vækst på sunde værdier, og vi tror på, at vores medarbejdere er den vigtigste ressource, når der skal skabes bæredygtig vækst.

Du bliver en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 9. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med mere end 250.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Ansøg nu
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
M. P. Bruunsgade 22-24
8000
Århus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-03-2018
Udløber
21-03-2018
Kviknummer
LJA-57490045
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed