Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til AL i Århus

Arbejdernes Landsbank

Aarhus, Østjylland

Indrykket
06-09-2019
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
M. P. Bruunsgade 22-24
8000
Århus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-09-2019
Udløber
22-09-2019
Kviknummer
LJA-75412537
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Og har du lyst til at være en del af vores nye innovative kundeunivers i hjertet af Aarhus, hvor åbenhed, tilgængelighed og høj kundetilfredshed er centrale nøgleord? Så er du måske vores nye kunderådgiver i AL.

 

Dit job bliver lidt ud over det sædvanlige

I centrum af Aarhus på Søndergade lige ved siden af Salling åbnede vi den 6. maj 2019 dørene til vores nye kundeunivers AL. Her driver vi bank på en ny og anderledes måde. Døren er åben for alle, ikke kun for bankens kunder, men også for alle andre, som bare vil nyde en kop kaffe, holde et møde eller koble sin pc til wi-fi. Stedet er et nyt centralt knudepunkt i hjertet af Aarhus, og du vil være med til at byde alle velkommen i vores flotte nye rammer.

 

Vores kollega har fået nye udfordringer internt i banken, og vi søger derfor en kunderådgiver mere til teamet:

 

 • Du vil være med til at opbygge og få ansvaret for din egen kundeportefølje

 • Du vil med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfylde deres ønsker

 • Du vil fagligt komme til at favne bredt og vil derfor komme hele vejen rundt om kundernes økonomi

 

 

Din profil

Vi søger efter dig, der stortrives med at netværke og skabe relationer. Som ikke er bange for at være proaktiv over for de gæster, der besøger os i kundeuniverset. Derudover kan du nikke genkendende til følgende:

 

 • Du har en relevant bankmæssig uddannelse

 • Du har som minimum nogle års rådgivererfaring og gerne med særlig interesse for boligområdet

 • Du er udadvendt og agerer ansvarligt i alt hvad du gør

 • Du lytter til kundernes ønsker og behov og kommer hele vejen rundt om deres økonomi

 

 

Det får du

Vi er et stærkt team på 11 medarbejdere, som supplerer hinanden rigtig godt på alle rådgivningsområder. Vi er kendetegnet ved en åben og ærlig dialog, hvor der lægges vægt på humor og socialt samvær, hvilket gør afdelingen til en stærk enhed. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

 

Vi er alle forskellige, hvilket gør, at vi sammen står stærkt, og er gode til at udvikle hinanden. Vi kan lide at lave forretninger med kunden i fokus og lægger stor vægt på, at det skal være godt og sjovt at gå på arbejde. Når vi har det godt, kan kunderne også mærke det, og de føler sig hjemme - hvilket giver et godt udgangspunkt for en god rådgivning, udtaler filialdirektør Dorthe Bechmann.

 

Kundeuniverset er åbent alle hverdage fra kl. 08.00-18.00, hvilket giver os mulighed for at være yderst fleksible både i forhold til kunder og i forhold til vores egne arbejdstider. Derudover har vi også åbent om lørdagen fra kl. 10.00-16.00, hvor de øvrige tre filialer i Aarhus også indgår i vagtplanen.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 10 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Dorthe Bechmann på tlf. 2920 2586 eller souschef Jacob Bertelsen på tlf. 3048 8449.

 

Ansøgningsfristen er søndag den 22.09.2019 vi glæder os til at høre fra dig!

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Ansøg nu
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
M. P. Bruunsgade 22-24
8000
Århus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-09-2019
Udløber
22-09-2019
Kviknummer
LJA-75412537
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed