Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til Erhvervsservice i Nykredit Direkte, København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-12-2019
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
11-12-2019
Udløber
12-01-2020
Kviknummer
LJA-78112620
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Har du en grundlæggende finansiel viden, og vil du være med til at gøre en forskel for Nykredits erhvervskunder?

Du skaber relationer og gode oplevelser med fokus på kundernes behov

Du får en vigtig rolle i den daglige kontakt med erhvervskunder i alle størrelser. Din hverdag bliver varieret, men tager altid udgangspunkt i at servicere de erhvervskunder, der henvender sig til os på telefon eller mail. Dine primære ansvarsområder bliver omkring daglig bank for erhvervskunder, men der er også opgaver, som strækker sig ud over erhvervssegmentet og er af mere administrativ karakter - dog altid med kundekontakt som udgangspunkt. I praksis bliver dine opgaver at:

  • stå for betalingsservice, betalingskort og NETS

  • håndtere forespørgsler og support på internationale betalinger og kontanthåndtering

  • behandle engagementer og terminsforespørgsler

  • stå for FI-kort, konto- og checks samt Nem-konto

  • håndtere tekniske spørgsmål til vores netbank.

 

Du har finansiel viden og et udpræget servicegen

Du har en grundlæggende finansiel viden, og det er en fordel, hvis du har erfaring og indblik i den daglige finansielle drift i erhvervsvirksomheder. Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund fra en finansuddannelse eller som finansøkonom. Dertil forventer vi, at du har relevant erfaring fra en kundevendt stilling. Det er vigtigt, at du trives i en hverdag, hvor opgaverne varierer, og processerne hele tiden kan forandre sig i et højt tempo.

Du drives af lysten til at gøre en forskel i en travl hverdag

Vores primære arbejdsredskab er telefon og mail, men vi rådgiver også kunderne via chat og webcam. Det er derfor vigtigt, at du kommunikerer tydeligt i både skrift og tale. Vi arbejder med egne mål og teammål, og du vil opleve, at dine kolleger og din teamchef samarbejder og engagerer sig i din kompetenceudvikling, og de resultater du opnår. Du får en travl hverdag med mange forskellige forespørgsler fra kunderne, og det er derfor vigtigt, at du har et godt overblik og får energi af tempoet og alsidigheden. Du er udadvendt, trives med kundekontakt og går altid den ekstra mil for kunden. Du er proaktiv og spotter nye muligheder for kunden og sikrer derved, at kunden oplever en service i særklasse.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et team på 10 kunderådgivere med stor faglig ballast og forskellige kompetencer. Den daglige sparring er vigtig for os, og vi går op i gode kundeoplevelser og performance. Der er en god tone mellem kollegerne i afdelingen, og vi arbejder i dejlige omgivelser ved vandet på Kalvebod brygge 47, 1780 København C, tæt på S-tog og bus. Din arbejdstid ligger mellem kl. 8.00 17.00 mandag til fredag. 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Morten Jæger, 31 17 45 04 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 12. januar 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
11-12-2019
Udløber
12-01-2020
Kviknummer
LJA-78112620
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed