Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til filialen i Aalborg

Arbejdernes Landsbank - Aalborg

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
31-03-2021
Kontakt
Arbejdernes Landsbank - Aalborg
Praktisk information
Oprettet
31-03-2021
Udløber
18-04-2021
Kviknummer
LJA-81900693
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den privatkunderådgiver vi mangler i filialen i Aalborg?

Det bliver dit job

Du bliver en del af et stærkt team på 8 personer. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team. Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med dine egne kunder, og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst.

Du overtager en portefølje af bestående privatkunder, hvorfor der er plads til flere gode kunder. Du skal derfor brænde for at udvide din kundeportefølje gennem dialog med nye og eksisterende kunder.

Hvem er du?

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en fagligt kompetent kollega, som er tillidsvækkende og god til at skabe relationer.

  • Du er rådgiver i dag, og sidder i en lignende stilling dvs. at du har godt gang i karrieren og er klar til at tage skridtet videre.

  • Du har en bankmæssig baggrund, og er som minimum i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.

  • Du forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og formår at komme hele vejen rundt om kunden.

 

Hvem er vi?

Du kommer ind i vores team bestående af 8 kompetente kollegaer, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads.

Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at fortsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og masser af godt humør også selvom det går stærkt, uddyber filialdirektør Jesper Strandquist.

Filialen er beliggende helt nyrenoverede lokaler i hjertet af Aalborg - Vingårdsgade 9, 9000 Aalborg, tæt på stationen og indkøbsmuligheder. I samme bygning er der også erhvervscenter tilknyttet.

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 12 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Jesper Strandquist på tlf. 3848 3906 eller souschef Kim Witte på tlf. 3848 3910.

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist søndag den 18. april 2021.

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Arbejdernes Landsbank - Aalborg
Praktisk information
Oprettet
31-03-2021
Udløber
18-04-2021
Kviknummer
LJA-81900693
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed