Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til filialen i City

Arbejdernes Landsbank

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Vesterbrogade 5, 1. sal
1502
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
05-03-2020
Kviknummer
LJA-79339725
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Da en af filialens kunderådgivere er blevet souschef i filialen i Herlev, søger vi en kunderådgiver som brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Trives du med at dagen i dag ikke lignede i går og bestemt ikke kommer til at ligne i morgen så velkommen til filialen i City.

 

Det bliver dit job

I City bliver du del af et stærkt team på 16 personer. Du får fra start tildelt din egen portefølje af privatkunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering og daglig økonomi. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage nye kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Rådgive og sparre med eksisterende og nye kunder om alt lige fra bolig og pension til investering

  • Være med til at markedsføre filialen i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events

 

Filialen er beliggende på Vesterbrogade 5 kun få minutters gang fra Hovedbanegården.

 

Hvem er du?

Du har en bankmæssig baggrund og er godt i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer

  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje

  • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

 

Hvem er vi?

 Filialen i City har de seneste år opnået stærke forretningsmæssige resultater og budt velkommen til rigtig mange nye kunder, hvoraf langt de fleste er privatkunder. Filialen har en stærk markedsposition og er kendt for at være en engageret og aktiv medspiller i lokalområdet.

 

Vores dagligdag foregår med en åben og ærlig dialog, hvor vi arbejder tæt sammen. Vi dyrker det det gode humør i en travl hverdag. Vi oplever ofte, at vores kunder og samarbejdspartnere bemærker og værdsætter den gode stemning, når de træder ind i filialen.

 

Filialen deler lokaler med vores Erhvervscenter City samt vores afdeling for personalerådgivning. Der sidder i alt 25 medarbejdere, som har et godt samarbejde, og et godt socialt fællesskab.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 11 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Nuværende Afdelingsdirektør Bo Mellerkær Larsen bliver i forbindelse med ny struktur på erhvervsområdet Erhvervscenterdirektør i City, hvorfor vi p.t har stillingen som filialdirektør i City slået op. Vi forventer derfor, at det vil være ny filialdirektør som deltager i samtalerne.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Afdelingsdirektør Bo Mellerkær Larsen på tlf. 3848 3201 eller HR konsulent Lene Overgaard på tlf. nr. 3848 4663.

 

Ansøgningsfrist 5. marts.

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 320.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

 


Ansøg nu
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Vesterbrogade 5, 1. sal
1502
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
05-03-2020
Kviknummer
LJA-79339725
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed