Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til filialen i Hillerød

Arbejdernes Landsbank

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
07-11-2018
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Nordstensvej 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2018
Udløber
20-11-2018
Kviknummer
LJA-67573250
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Filial i rivende udvikling

 

Vil du være med til at videreudvikle en ambitiøs bank og engagere dig i lokalområdet for at tiltrække nye kunder? Så bliv en del af en filial med stor kundetilgang, hvor vi sætter en ære i at være ansvarlige, nærværende og enkle. 

 

Velkommen til danskernes foretrukne bank

Vores filial i Hillerød er en rådgivningsfilial, hvor kundegrundlaget fortrinsvis består af privatkunder. Vi har igennem de seneste år præsteret store forretningsmæssige resultater og budt mange nye kunder velkommen. Derfor skal vi bruge en udadvendt og kundeorienteret rådgiver.

 

Rådgiv nuværende kunder og tage godt imod nye

Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du får fra starten en portefølje bestående af privatkunder. Men der er plads til flere gode kunder, så du er også selv med til at udvide din kundeportefølje gennem dialog med nye og eksisterende kunder samt deltagelse i lokale aktiviteter.

 

Du kommer til at favne bredt både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med af få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

 

En social filial med ambitioner

Filialen i Hillerød består af et ungt, socialt og konkurrencemindet team af 6 medarbejdere. Vi vægter sammenhold, rummelighed og personlig udvikling meget højt og skaber derved de bedste rammer til at opnå de bedste resultater.

 

Vi er meget bevidste om, at vi kun kan drive en god forretning ved at have kundefokus i højsædet. Vi gør derfor meget ud af at være proaktive i vores adfærd, og byder vores kunder velkommen, som var de vores egne gæster. Dialogen er åben og ærlig, og vi prioriterer det sociale samvær og det gode humør trods en travl hverdag. Den gode stemning bemærkes af vores kunder, som udtrykker, at det altid er en fornøjelse at træde ind i banken, udtaler filialdirektør Carsten Nielsen.

 

Udover det sociale byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

 

Tillidsvækkende og erfaren rådgiver

Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

  • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer

  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje

  • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

 

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Leif Jespersen på tlf. 3848 4662.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV.

 

Ansøgningsfristen er den 20. november.

 

Vi glæder os til at møde dig.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 280.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Nordstensvej 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2018
Udløber
20-11-2018
Kviknummer
LJA-67573250
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed