Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til filialen i Kolding

Arbejdernes Landsbank

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
10-09-2019
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Buen 1
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
22-09-2019
Kviknummer
LJA-75508445
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vi er danskernes foretrukne bank for 10. år i træk, og det kan vi kun være fordi vi har de bedste engagerede medarbejdere! Vi tilbyder nu en stilling, hvor du som kunderådgiver skal rådgive og servicere privatkunder, og sikre, at de får den rådgivning der præcis matcher deres behov. 

 

Det bliver dit job

Du bliver en del af et stærkt team på 11 personer, og du får fra start tildelt din egen portefølje af primært privatkunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering til daglig økonomi. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage nye kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 

  • Yde helhedsrådgivning til nye og eksisterende kunder

  • Være med til at markedsføre banken i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events

  • Medvirke til den daglige ekspedition af filialens mange kunder via telefon, beskeder mv.

 

 

Hvem er du?

Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

  • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer

  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje

  • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

 

 

Hvem er vi?

Filialen i Kolding er udover en filial med privatkunder også et af bankens erhvervscentre, og har de seneste år opnået stærke forretningsmæssige resultater og budt velkommen til rigtig mange nye kunder. Filialen har en stærk markedsposition og er kendt for at være en engageret og aktiv medspiller i lokalområdet.

 

Filialen er beliggende i hjertet af Kolding, Buen 1, 6000 Kolding.

 

Vores dagligdag foregår med en åben og ærlig dialog, hvor vi arbejder tæt sammen. Vi dyrker det gode humør i en travl hverdag. Vi oplever ofte, at vores kunder og samarbejdspartnere bemærker og værdsætter den gode stemning, når de træder ind i filialen, udtaler Privatkundechef John Kahr.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 10 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om banken, er du velkommen til at ringe til Privatkundechef John Kahr på tlf. 38 48 35 66 eller HR konsulent Karina H. Jepsen på tlf. 38 48 46 55.

 

Ansøgningsfristen er søndag den 22. september 2019. Vi holder løbende samtaler.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Buen 1
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
22-09-2019
Kviknummer
LJA-75508445
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed