Gem annonce

Kunderådgiver til filialen i Silkeborg

Arbejdernes Landsbank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
18-02-2021
Arbejdernes Landsbank
Tværgade 7
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
14-03-2021
Kviknummer
LJA-81733793
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den privatkunderådgiver vi mangler i filialen i Silkeborg?

 

Det bliver dit job

Du bliver en del af et stærkt team på 10 personer. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team. Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med dine egne kunder, og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der er tid til hver enkelt kunde.

 

Hvem er du?

Du har en bankmæssig baggrund og er godt i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du:

Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer

Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje

Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

 

Hvem er vi?

Du kommer ind i vores team bestående af 10 kompetente kollegaer, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads.

 

Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at fortsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og masser af godt humør også selvom det går stærkt, uddyber filialdirektør Torben Andersen.

 

Filialen i Silkeborg har opnået stærke forretningsmæssige resultater og budt velkommen til rigtig mange nye kunder, hvoraf langt de fleste er privatkunder. Filialen har en stærk markedsposition og er kendt for at være en engageret og aktiv medspiller i lokalområdet.

 

Filialen er beliggende i hjertet af Silkeborg, Tværgade 7, 8600 Silkeborg.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 12 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Torben Andersen på tlf. 3848 3600 eller Souschef Stephanie Kaas Bach på tlf. 3848 3599.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.

 

Ansøgningsfrist søndag den 14. marts 2021.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Tværgade 7
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
14-03-2021
Kviknummer
LJA-81733793
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce