Gem annonce

Kunderådgiver til filialen i Taastrup (genopslag)

Arbejdernes Landsbank Taastrup

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2020
Arbejdernes Landsbank Taastrup
Taastrup Hovedgade 75
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
06-10-2020
Kviknummer
LJA-81082108
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vi får rigtig mange nye kunder, og vi søger derfor en rådgiver, som brænder for at rådgive og servicere privatkunder, og sikrer, at de får den rådgivning der præcis matcher deres behov.

 

Det bliver dit job

I Taastrup bliver du del af et stærkt team på 8 medarbejdere. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team. Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med dine egne kunder og aktivt medvirke til at øge filialens kundetilvækst. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Rådgive og sparre med eksisterende og nye kunder om alt lige fra bolig og pension til investering

  • Være med til at markedsføre filialen i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events

  • Medvirke til den daglige ekspedition af filialens kunder via telefon, beskeder mv.

 

Du overtager en mindre portefølje af privatkunder, så der er plads til nye og gode kunder

 

Hvem er du?

Du er i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har som udgangspunkt 1-3 års erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer

  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje

  • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

 

Hvem er vi?

Filialen i Taastrup består af et stærkt team på 7 medarbejdere, som supplerer hinanden rigtig godt på alle rådgivningsområder. Filialen er kendetegnet ved en åben og ærlig dialog, hvor der lægges vægt på humor og socialt samvær, hvilket gør afdelingen til en stærk enhed - også i en meget travl hverdag.

 

Hos os har vi kundernes oplevelse som en afgørende faktor for, hvorvidt vi er en succes eller ej.  Vi er alle bevidste om, at levering af de bedste kundeoplevelser er en af nøgleforudsætningerne for at drive en god forretning.

 

Vores dagligdag foregår med en åben og ærlig dialog, hvor vi arbejder tæt sammen. Vi dyrker det sociale samvær og det gode humør trods en travl hverdag. Vi oplever ofte, at vores kunder både bemærker og værdsætter den gode stemning, når de træder ind i afdelingen, udtaler filialdirektør Lone Kaiser Kristensen.

 

Filialen er kasseløs, centralt beliggende på Taastrup Hovedgade lige ved stationen og i flotte og moderne indrettede lokaler.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Lone Kaiser Kristensen på tlf. 3848 3800 (ferie uge 35 og 36) eller Souschef Morten Suhr på tlf. 3848 3415 eller HR partner Lene Overgaard på tlf.  38484663.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist den 6. oktober.

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 320.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Arbejdernes Landsbank Taastrup
Taastrup Hovedgade 75
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
06-10-2020
Kviknummer
LJA-81082108
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce