Gem annonce

Kunderådgiver til filialen i Viby

Arbejdernes Landsbank

Østjylland

Indrykket
20-03-2020
Arbejdernes Landsbank
Skanderborgvej 190
8260
Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79896245
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Trives du med en varieret arbejdsdag, hvor kunden altid er i centrum? Og kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt sammenhold i vores filial i Viby, hvor vi løfter i flok? Så er det måske dig, vi har brug for.

Dit job

Du får fra start tildelt din egen portefølje af privatkunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering og daglig økonomi. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage imod nye kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • rådgive nye og eksisterende kunder

  • være med til at markedsføre banken i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events

  • medvirke til den daglige ekspedition af filialens mange kunder via telefon, beskeder mv.

 

Du kommer også til at samarbejde med kollegaer fra vores tre øvrige filialer i Aarhus, bl.a. i forbindelse med aktiviteter i vores nye kundeunivers AL på Søndergade.

Hvem er du?

Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer

  • ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje

  • kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

 

Hvem er vi?

I Viby bliver du en del af et stærkt team på i alt 9 medarbejdere, hvor vi vægter det sociale højt. Vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold og udvikling og vi er alle drevet af en lyst til at skabe Danmarks bedste arbejdsplads.

Vi er meget bevidste om at have kunden i centrum og yde en nærværende og ansvarlig rådgivning. Vi byder vores kunder velkomne, som var de vores egne gæster. Dialogen i vores team er åben og ærlig, og vi prioriterer det gode humør og det sociale samvær på trods af en travl hverdag. Det tror vi på, er en vigtig forudsætning for at kunne skabe en god kundeoplevelse, fortæller filialdirektør Mariann Haahr.

Filialen ligger på Skanderborgvej i det sydlige Århus, hvor kundegrundlaget består primært af privatkunder samt mindre erhverv. Området er kendetegnet ved at være et attraktivt ejerboligområde, hvor der er gode muligheder for bæredygtig vækst.

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:  

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 11 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Mariann Haahr på tlf. 29 20 25 47 eller souschef Jonas Kølbæk Madsen på tlf. 38 48 35 21.

Ansøgningsfristen er mandag den 13. april vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 320.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Arbejdernes Landsbank
Skanderborgvej 190
8260
Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79896245
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce