Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til filialen på Amagerbrogade

Arbejdernes Landsbank

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-10-2019
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Amagerbrogade 60
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2019
Udløber
17-11-2019
Kviknummer
LJA-76898749
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og syntes du det er sjovt at være med til at udvikle unge kollegaer? - så er du måske lige den kunderådgiver, vi mangler til vores filial i Amager.

 

Velkommen til danskernes foretrukne bank

Vi tilbyder en arbejdsplads med høj trivsel og arbejdsglæde, og hvor kunderne for 10. år i træk har kåret os som danskernes foretrukne bank. En bank hvor du kender dine kunder og giver dem den bedste rådgivning, som præcist matcher deres behov.

 

I filialen på Amager er vi i en markant udvikling, og glædes over positiv vækst både på kundeudviklingen og de øvrige forretningsområder.

 

Rådgiv nuværende kunder og tage godt imod nye

Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du kommer til at favne bredt både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med af få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

 

Da filialen på Amager altid har unge mennesker som er i gang med deres uddannelse, vil der være mulighed for at få en mentorrolle hvis du brænder for dette.

 

En filial med plads til udvikling, indflydelse og humor

Du kommer ind i vores team bestående af 14 medarbejdere, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads.

 

Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi er meget bevidste om, at vi kun kan drive en god forretning ved at have kundefokus i højsædet. Vi gør derfor meget ud af at være proaktive i vores adfærd, og byder vores kunder velkommen, som var de vores egne gæster. Dialogen er åben og ærlig, og vi prioriterer det sociale samvær og det gode humør trods en travl hverdag, udtaler filialdirektør Kim Dam.

 

Udover det gode sociale arbejdsliv byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

 

Filialen er centralt beliggende på Amagerbrogade med kun 2 min. gang til Amagercentret og Amagerbro Metro station.

 

Tillidsvækkende og ansvarlig rådgiver

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en kollega med følgende profil:

 

  • Forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov

  • Er tillidsvækkende og god til at skabe resultater

  • Er faglig dygtig og syntes at det er sjovt at være med til at oplære/udvikle unge kollegaer fra filialen

  • Har drive og er udadvendt

  • Er service- og præstationsorienteret

  • Er ansvarlig og en god holdspiller

 

Derudover er det en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund, hvor du enten er i gang med eller afsluttet Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller lignende.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Kim Dam på tlf.3848 3230 eller Souschef Michael Kragbæk på tlf.3848 3320.

 

Ansøgningsfrist 17. november.

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

 


Ansøg nu
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Amagerbrogade 60
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2019
Udløber
17-11-2019
Kviknummer
LJA-76898749
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed