Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til filialen på Enghave Plads (genopslag)

Arbejdernes Landsbank - Enghave Plads

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-01-2021
Kontakt
Arbejdernes Landsbank - Enghave Plads
Enghave Plads 5
1670
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-01-2021
Udløber
09-02-2021
Kviknummer
LJA-81608887
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Da en af filialens nuværende kunderådgivere har fået anden stilling i banken, søger vi en ny rådgiver der brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den kunderådgiver vi mangler på Enghave Plads.

 

Velkommen til danskernes foretrukne bank

Vores filial på Enghave Plads er en rådgivningsfilial, hvor kundegrundlaget fortrinsvis består af privatkunder. Vi har en filial i udvikling, og glædes over positiv kundevækst.

 

Rådgiv nuværende kunder og tage godt imod nye

Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du overtager en portefølje bestående af privatkunder. Men der er plads til flere gode kunder, så du er også selv med til at udvide din kundeportefølje gennem dialog med nye og eksisterende kunder.

 

Du kommer til at favne bredt både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med af få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

 

En social filial med ambitioner

Du kommer ind i et team med 7 kolleger, hvor vi har fokus på udvikling og sammenhold.

 

Vi er et forholdsvis ungt team hvor kunden altid er i centrum. Det er vigtigt for os, at vi gør en forskel for kunderne, så de oplever værdien af at være kunder i AL på Enghave Plads, uddyber filialdirektør Kasper Christiansen.

 

Udover det gode sociale arbejdsliv byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

 

Filialen er kasseløs og er centralt beliggende på Enghave Plads tæt på den nye Metrostation.

 

Nærområdet er kendetegnet ved at være et attraktivt andelsboligområde, hvor der er gode muligheder for bæredygtig vækst.

 

Tillidsvækkende og ansvarlig rådgiver

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en fagligt kompetent kollega, som er tillidsvækkende og god til at skabe relationer.

  • Du er rådgiver i dag, og sidder i en lignende stilling dvs. at du har godt gang i karrieren og er klar til at tage skridtet videre.

  • Du har en bankmæssig baggrund, og er som min. i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning

  • Du forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og formår at komme hele vejen rundt om kunden

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Kasper Christiansen på tlf. nr. 38 48 34 51 eller souschef Mathias Johansen på tlf. 38 48 33 94.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfristen er den 9. februar

Ansøg nu
Kontakt
Arbejdernes Landsbank - Enghave Plads
Enghave Plads 5
1670
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-01-2021
Udløber
09-02-2021
Kviknummer
LJA-81608887
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed