Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til filialen på Randersvej, Århus

Arbejdernes Landsbank

Aarhus, Østjylland

Indrykket
11-01-2019
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Randersvej
Århus
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2019
Udløber
20-01-2019
Kviknummer
LJA-69554503
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være en del af en filial med vokseværk i danskernes foretrukne bank? - hvor rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive kunden hele vejen rundt. Er du i gang med Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning, eller har du taget uddannelse som trainee, så er du måske lige den rådgiver vi søger til vores filial på Randersvej?

 

Jobbet

Vi tilbyder dig et spændende og alsidigt job, hvor dine arbejdsopgaver vil være at:

 

 • Rådgive og sparre med eksisterende og nye kunder

 • Deltage i opsøgende initiativer og være med til at markedsføre filialen i lokalområdet

 • Udvikle og være ansvarlig for din egen kundeportefølje, som pt. overvejende består af yngre kunder og unge under uddannelse

 

 

Du kommer til at favne bredt både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team. Derudover vil du også komme til at arbejde sammen med de øvrige kollegaer fra de tre andre filialer i Århus, i forbindelse med vores nye kommende kundeunivers der åbner i Søndergade.

 

Din profil

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en kollega med følgende profil:

 

 • Forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov

 • Er tillidsvækkende og god til at skabe resultater

 • Har drive, er udadvendt og har ambitioner for karrieren

 • Er service- og præstationsorienteret

 • Er ansvarlig og en god holdspiller

 • Har en relevant bankmæssig baggrund

 

 

Det får du

Du kommer ind i et team, som vægter det sociale højt. Vi er en konkurrence-minded flok på snart 6 kollegaer, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads.

 

Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi er meget bevidste om, at vi kun kan drive en god forretning når kundetilfredsheden er i top. Vi har nok også en vis form for konkurrencementalitet. Vi vil gerne slå ud på barometret, så vores kolleger rundt omkring ved, at det går godt på Randersvej, uddyber filialdirektør Anders Graver Pedersen.

 

Filialen ligger i det nordlige Århus og filialens kundegrundlag består primært af privatkunder samt mindre erhverv. Området er kendetegnet ved at være et attraktivt ejerboligområde, hvor der er gode muligheder for bæredygtig vækst.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 9 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Anders Graver Pedersen på tlf. 29 20 25 84 eller HR-konsulent Martin Bastrup på tlf. 38 48 46 67.

 

Ansøgningsfristen er den 20. januar vi glæder os til at høre fra dig!


Ansøg nu
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Randersvej
Århus
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2019
Udløber
20-01-2019
Kviknummer
LJA-69554503
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed