Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til filialen på Stjernepladsen (Aarhus N)

Arbejdernes Landsbank, Stjernepladsen

Aarhus, Østjylland

Indrykket
31-03-2021
Kontakt
Arbejdernes Landsbank, Stjernepladsen
Funch Thomsens Gade 2, 4
8200
Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-03-2021
Udløber
14-04-2021
Kviknummer
LJA-81901742
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Og er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den privatkunderådgiver vi mangler i filialen på Stjernepladsen.

 

Det bliver dit job

Du får fra start tildelt din egen portefølje af primært privatkunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering til daglig økonomi. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage imod nye kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Yde helhedsrådgivning til nye og eksisterende kunder

  • Være med til at markedsføre banken i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events

  • Medvirke til den daglige ekspedition af filialens mange kunder via telefon, beskeder mv.

 

Derudover kommer du også til at samarbejde med kollegaer fra de tre øvrige filialer i Århus, i forbindelse med vores nye kundeunivers, der slog dørene op på Søndergade i 2019. I det nye kundeunivers afholder vi blandt andet diverse events for nuværende og potentielle kunder. Dørene er åbne for alle, både bankens kunder naturligvis, men også for andre på udkig efter en ny bank, samt for dem, som bare vil nyde en kop kaffe, møde nogle spændende mennesker, koble sin pc til Wi-Fi mv. Stedet er et nyt centralt knudepunkt i hjertet af Århus.

 

Hvem er du?

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en fagligt kompetent kollega, som er tillidsvækkende og god til at skabe relationer.

  • Du er rådgiver i dag, og sidder i en lignende stilling dvs. at du har godt gang i karrieren og er klar til at tage skridtet videre.

  • Du har en bankmæssig baggrund, og er som min. I gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.

  • Du forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og formår at komme hele vejen rundt om kunden.

 

Hvem er vi?

Du kommer ind i et team, som vægter det sociale højt. Vi er en konkurrence-minded flok på 6 kollegaer, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads.

 

Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi er meget bevidste om, at vi kun kan drive en god forretning når kundetilfredsheden er i top. Vi har nok også en vis form for konkurrencementalitet. Vi vil gerne slå ud på barometret, så vores kolleger rundt omkring ved, at det går godt på Randersvej, uddyber filialdirektør Anders Graver Pedersen.

 

Filialen ligger i nyrenoverede lokaler i det nordlige Århus og filialens kundegrundlag består primært af privatkunder samt mindre erhverv. Området er kendetegnet ved at være et attraktivt ejerboligområde, hvor der er gode muligheder for bæredygtig vækst.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 12 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Anders Graver Pedersen på tlf. 29 20 25 84.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.

 

Ansøgningsfrist den 14. april 2021.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Arbejdernes Landsbank, Stjernepladsen
Funch Thomsens Gade 2, 4
8200
Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-03-2021
Udløber
14-04-2021
Kviknummer
LJA-81901742
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed