Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til Kundeservice i Nykredit Direkte, København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-12-2019
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
11-12-2019
Udløber
12-01-2020
Kviknummer
LJA-78112621
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være vores nye kunderådgiver i Nykredit Direkte?

Servicering, vejledning og lettere rådgivning

I Kundeservice søger vi en kunderådgiver til et af vores serviceteams. Din primære opgave bliver at betjene og servicere vores kunder, når de kontakter os enten telefonisk eller digitalt vedrørende deres daglige økonomi. Det betyder, at du skal vejlede og yde lettere rådgivning inden for bank, realkredit, investering og pension. Samtidig skal du have øje for at sende kunden videre, når behovet for rådgivning hos en kollega melder sig. I praksis får du ansvar for at:

  • servicere, vejlede og yde lettere rådgivning inden for bank og realkredit - herunder lån, indlån, kredit, investering og pension

  • støtte vores kunder i brugen af Nykredits digitale løsninger

  • skabe behov for større forretningsomfang med Nykredit

  • sikre, at kunderne rammer den rigtige kollega, når vi ikke selv kan løse opgaven

  • være med til at sikre, at vi bliver bedst til kunder.

 

Ansvar, muligheder og altid i bevægelse

Nykredit har den store banks muligheder og den mindre banks bevægelighed, og derfor kan den forskel, du gør for vores kunder, både mærkes og ses. Din succes i arbejdet som kunderådgiver findes i din tilgang til kunderne og i den forskel, du gør for deres økonomi, drømme og liv. Med din nysgerrige og forandringsparate tilgang er du i stand til at udvikle dig fagligt til gavn for kunderne, Nykredit og din karriere.        

Imødekommende med stærke kommunikative evner

På sigt går du måske efter at blive bankrådgiver med egen portefølje. Du har en baggrund som finansbachelor eller finansøkonom inden for mægler, forsikring, bank eller lignende. Du har drive, er ambitiøs og har lysten til at stå op for at gøre en forskel for kunderne.

Du møder vores kunder på telefon, mail, chat, webcam og Facebook. Derfor er det vigtigt, at du har gode kommunikative evner, er udadvendt og empatisk. Du forstår værdien i at samarbejde aktivt med dine kolleger, og du har øje for, hvordan du bedst bidrager til opfyldelsen af både egne og teamets mål.        

Din nye arbejdsplads

I Kundeservice er vi 2 serviceteams med 14 kunderådgivere i hvert team. Der er en uformel tone mellem kollegerne i afdelingen. Alle bidrager med idéer til nytænkning til fordel for kunden og arbejdsgangen i hverdagen. Vi befinder os i et omskifteligt miljø med hyppige forandringer, som gør os i stand til altid at imødekomme vores kunders forventninger. Vores åbningstider er mandag til fredag kl. 8.00-20.00 samt lørdag og søndag kl. 10.00-15.00.       

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Torben Jørgensen, 30 16 06 94 eller funktionschef Søren Jensen, 30 16 06 84.

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 12. januar 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
11-12-2019
Udløber
12-01-2020
Kviknummer
LJA-78112621
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed