Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til VIP-service

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2020
Udløber
03-12-2020
Kviknummer
LJA-81389350
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være kunderådgiver i Nykredit Direkte?

 

Servicering, vejledning og lettere rådgivning

Vi søger en kunderådgiver til et af vores serviceteams i Nykredit Direkte. Din primære opgave bliver at betjene og servicere vores kunder, når de kontakter os enten telefonisk eller digitalt vedrørende deres daglige økonomi. Det betyder, at du skal vejlede og yde lettere rådgivning inden for bank, realkredit, investering og pension. Samtidig skal du have øje for at sende kunden videre, når behovet for rådgivning hos en kollega melder sig. I praksis får du ansvar for at:

  • servicere, vejlede og yde lettere rådgivning inden for bank og realkredit herunder lån, indlån, kredit, investering og pension

  • støtte vores kunder i brugen af Nykredits digitale løsninger

  • skabe behov for yderligere forretningsomgang med Nykredit

  • sikre, at kunderne rammer den rigtige kollega, når vi ikke selv kan løse opgaven

  • skabe tilfredse kunder.

 

Ansvar og muligheder for dem der vil og kan

Nykredit har den store banks muligheder og den mindre banks bevægelighed, og derfor kan den forskel, du gør for vores kunder, både mærkes og ses. Din succes i arbejdet som kunderådgiver findes i din tilgang til kunderne og i den forskel, du gør for deres økonomi, drømme og liv. Med din nysgerrige og forandringsparate tilgang er du i stand til at udvikle dig fagligt til gavn for kunderne, Nykredit og din karriere.  

  

Imødekommende og stærke kommunikative evner

Du har drive, du er ambitiøs, og du har lyst til at stå op for at gøre en forskel for kunderne. Det er en fordel, hvis du har en baggrund som finansøkonom, finansbachelor eller mægler, eller hvis du har arbejdet inden for forsikringsbranchen, bank eller lignende, men det er ikke afgørende, da vi tilbyder grundig oplæring. Du møder vores kunder på telefon, mail, chat, webcam og Facebook. Derfor er det vigtigt, at du har gode kommunikative evner og er udadvendt og empatisk. Du forstår værdien i at samarbejde aktivt med dine kolleger, og du har øje for, hvordan du bedst bidrager til opfyldelsen af både egne og teamets mål.    

 

Din nye arbejdsplads

I VIP-service er vi to serviceteams med 17 kunderådgivere i hvert team. Der er en uformel tone mellem kollegerne i afdelingen. Alle bidrager med idéer til nytænkning til fordel for kunderne og arbejdsgangen i hverdagen. Vi befinder os i et omskifteligt miljø med hyppige forandringer, så vi hele tiden kan imødekomme kundernes forventninger. Da vores åbningstider er mandag til fredag kl. 8.00-20.00 samt lørdag og søndag kl. 10.00-15.00, skal du forvente at weekend- og aftenvagter forekommer.

    

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Martin Christjansen, 29 11 44 81, afdelingsdirektør Torben Jørgensen, 30 16 06 94 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Vi inviterer løbende til samtaler, så vi ser frem til at modtage CV og ansøgning snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 3. december 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2020
Udløber
03-12-2020
Kviknummer
LJA-81389350
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed