Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetskonsulent i barselsvikariat til Kvalitets- og Forbedringsafdelingen på Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Sydvestjysk Sygehus

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
07-06-2019
Kontakt
Sydvestjysk Sygehus
Finsensgade 35
6700
Esbjerg
Tlf
79182000
Praktisk information
Oprettet
07-06-2019
Udløber
23-07-2019
Kviknummer
LJA-73942671
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

Vi søger en barselsvikar i 1 år til Kvalitet- og Forbedringsafdelingen Hvis du vil være med til at sætte kvalitet, patientsikkerhed, brugerinddragelse og forbedringer på dagsordenen, og har evnen til at analysere og løse alle vores spændende faglige opgaver, er det dig, vi søger.På Sydvestjysk Sygehus sætter vi patienten først, ikke mindst i arbejdet med kvalitet, patientsikkerhed og kontinuerlige forbedringer. Patientsikkerhed og Patient- og pårørendeinddragelse vil derfor også blive en fast del af dine kerneopgaver.En afdeling i udvikling

Vi arbejder med kvalitet på mange forskellige måder og med både klassiske kvalitetsemner og de nye og spændende emner. Vi kommunikerer og samarbejder ud i de mange afdelinger på sygehuset og med direktionen, regionen, samarbejdskommuner, praktiserende læger, styrelser og ministerier. Vores afdeling er inddelt i fire teams, Kvalitet, Forbedring, Nær Sundhed og Kommunikation. Alle teams består af konsulenter, der som specialister arbejder både i dybden og i bredden. De fire teams er med til at forme den fremtidige indsats, og holder faste teammøder, hvor vi i fællesskab idéudvikler, og arbejder for at få skabt den rigtige sammenhæng og synergi på tværs af vores områder.

Dit arbejdsfelt bliver selvstændige konsulentopgaver inden for kvalitet, forbedring, samarbejde med kommuner og almen praksis, samt imellem os, dine kollegaer, og Kvalitets- og Forbedringschefen.

Din rolle som kvalitetskonsulent bliver at:

  • varetage opgaver indenfor patientsikkerhed og risikostyring
  • varetage forskelligartede kvalitetsopgaver
  • varetage opgaver i relation til eksterne samarbejdspartnere; f.eks. primær sektor (kommuner og almen praksis), regionale fora, patientsikkerhedsansvarlige på andre sygehuse med flere
Vi vægter, at du har erfaring med, og eller interesse i at styrke kvalitetsarbejdet på sygehuset, samt udvikle samarbejdet i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen, med fokus på patientsikkerhed og patient-pårørende inddragelse.

Vi vægter, at du kan reagere hurtigt og velovervejet når uforudsigelige ting sker, samt at du kan kommunikere aktivt med alle vore aktører. Vi har brug for en kollega med et indgående kendskab til kvalitetsarbejde i en stabsfunktion, og som gerne skal have såvel kvalitative som kvantitative kompetencer.

Om dig:

Du er uddannet sygeplejerske eller har anden sundhedsprofessionel uddannelse, og har en relevant kandidat- eller mastergrad. Det vægtes højt, at du har erfaring fra kvalitetsarbejdet og gerne med stabsopgaver. Du kan se dig selv i konsulentrollen i en politisk styret organisation, hvor vi både løser opgaver sammen og hver for sig og har plads til godt humør og kreativitet. Du er tillidsvækkende, og trives med en opsøgende rolle. Du sætter pris på at bevæge dig rundt blandt de godt 2700 medarbejdere på sygehuset, og sygehusets samarbejdspartnere, for at sikre en tryg og sammenhængende oplevelse og behandling for patienterne.

Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse:

Vi skal have din ansøgning senest den 23. juni 2019, og du søger via nedenstående link.

Vi forventer at holde samtaler d.25. og 26. juni 2019.Løn og ansættelsesforhold:

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og relevant faglig organisation. Tiltrædelse 1. august 2019 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger:

Du kan læse mere om Sydvestjysk Sygehus Vores Sygehus på www.svs.dk. Du er også velkommen til at søge yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte Kvalitets- og Forbedringschef Linda Schumann-Scheel på tlf: 21 48 59 25.

Er Sydvestjysk Sygehus noget for dig?

Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed. Sygehuset er i en positiv udvikling med en fortsat ambition om at være et effektivt og imødekommende sygehus valgt af patienterne. Vi er et stort akutsygehus med en nybygget og velfungerende FAM, som fordrer en høj grad af tværgående aktivitet og samarbejde for at opnå optimalt patientfokus og effektive patientforløb. Der er mange spændende aktiviteter i gang på sygehuset, som du vil indgå i, blandt andet er byggeriet af den nye sengebygning i fuld gang og forventes at stå færdig i 2019/20.

Se mere her.Ansøg nu
Kontakt
Sydvestjysk Sygehus
Finsensgade 35
6700
Esbjerg
Tlf
79182000
Praktisk information
Oprettet
07-06-2019
Udløber
23-07-2019
Kviknummer
LJA-73942671
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed