Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærervikar til Brændgårdskolen

Herning Kommune

Herning, Vestjylland

Indrykket
12-03-2018
Kontakt
Herning Kommune
Brorsonsvej 4
7400
Herning
Tlf
96282828
Praktisk information
Oprettet
12-03-2018
Udløber
20-03-2018
Kviknummer
LJA-57582430
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Brændgårdskolen søger to lærervikarer med enten idræt, tysk eller danskkundskaber snarest

Brændgårdskolen er en international og dynamisk skole, der med en klar vision har startet en international linje i overbygningen fra august 2017. Vi ønsker at udvikle elevernes sprogkompetencer med tanke på at kvalificere kundskaber til brug på ungdoms- og videreuddannelser samt skabe udsyn til det globale samfund. Brændgårdskolen har en idræts- og musikprofil med høj faglighed i fokus hvor alsidighed, dannelse og trivsel er grundkernen. Eleverne har en høj uddannelsesprocent på ungdomsuddannelserne, og medarbejderne har stor erfaring med at udøve en sprogbaseret undervisning.

Brændgårdskolen søger snarest to vikarer til at varetage idræt, tysk- og danskundervisningen på mellemtrinnet og i overbygningen indtil sommerferien. Fagkombinationen gerne inden for disse fag, men andre har også interesse. I foråret tages der en vurdering af muligheden for at kunne fortsætte med at arbejde som lærer på Brændgårdskolen.

På skolen er der arbejdet meget med teamsamarbejde og LP-analyse, hvorfor dialog, opfølgning og kommunikation er i højsædet på det pædagogiske område. Skolen er fagligt orienteret og har et udbygget styrke- og PLC-center, der både udfordrer og understøtter elevernes trivsel og læring. Brændgårdskolen opbygger et nyt Lego-Education Center, der skal styrke elevernes kreative og innovative kompetencer. Vi er en løsningsorienteret skole, hvor vi fokuserer på muligheder.

Vi søger en lærer der

  • er faglig kompetent og nysgerrig
  • vægter teamsamarbejde højt
  • vil være med til at gøre en god skole endnu bedre
  • arbejder inkluderende med relationer og fællesskab
  • er en god kollega og tager glæde med på arbejde
  • tør udfordre og har forventninger til eleverne

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du kan lide at arbejde på en dynamisk skole.

Ansøgningen vedlagt eksamenspapirer, dokumentation og udtalelser sendes elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside snarest og ring gerne med det samme, så vi kan komme i kontakt.

Der er deadline for ansøgning den 20. marts 2018 kl. 10.00.

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Dorte Lorentzen på telefon 24415077 for yderligere informationer og indledende drøftelser.

 

Ansøg nu
Kontakt
Herning Kommune
Brorsonsvej 4
7400
Herning
Tlf
96282828
Praktisk information
Oprettet
12-03-2018
Udløber
20-03-2018
Kviknummer
LJA-57582430
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed