Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læringsekspert til Team Læring - Barselsvikariat

Koldingbibliotekerne

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
15-04-2019
Kontakt
Koldingbibliotekerne
Slotssøvejen 4
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
05-05-2019
Kviknummer
LJA-72565149
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

Arbejdssted: Koldingbibliotekerne, Slotssøvejen 4, 6000 Kolding

Arbejdstid: 37 timer pr. uge i gennemsnit. 1-2 ugentlige eftermiddagsvagter til kl. 18, enkelte aftenvagter til kl. 21, samt weekendvagt hver 6. uge

Ansættelsestidspunkt: 1. juni 2019 til 31. maj 2020

Hvad kan vi tilbyde:
Et spændende og selvstændigt job, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger, kommer til at indgå i et team, der arbejder med Koldingbibliotekernes nye måde at betjene ungdomsuddannelser og folkeskoler.

Funktioner:
Du er særlig optaget af elever og studerende, uanset om de går i folkeskolen eller på en ungdomsuddannelse. Du kan sætte dig ind i deres situation som studerende, og du forstår de krav og den arbejdsproces, de står overfor, når de skal skrive opgave. 
 
Du har vilje til at sætte dig ind i specifikke målgruppers ønsker og behov for at gøre dine formidlingsindsatser målrettet og resultatorienteret. 
 
Du er hjemme i kildekritik, og du er skrap til at søge emnerelateret. Du kan hjælpe studerende med at finde og kvalitetssikre relevante og brugbare informationer, artikler og kilder til deres opgaver. Du er også parat til at udvikle nye tilbud, så Koldingbibliotekerne altid kan tilbyde de mest relevante muligheder for studerende og undervisere. 
 
Du vil gerne møde studerende og undervisere i deres miljø, og du er altid villig til at hjælpe dem med deres ønsker og behov. 
 
Du har sandsynligvis undervisningskompetencer eller du føler dig godt rustet til at indgå i undervisnings- eller vejledningssituationer - også når det er foran en større forsamling af fx studerende eller undervisere. 
 
Du er vært 
Du er smilende og imødekommende, og du er opsat på at yde god service for alle bibliotekets brugere. Du optræder helt naturligt som vært for alle brugere uanset deres alder, situation og interesser. Du forstår at fange brugerens opmærksomhed, spørge, lytte og forstå deres ønsker og behov. PÅ den baggrund er du altid klar til at hjælpe brugerne videre ved fx at søge og finde det, som de har brug for. 
 
Andre opgaver 
Du kommer til at indgå som vigtig ressourceperson i Team Læring, hvor du også skal bidrage med at løse teamets samlede opgaveportefølje. 

Kvalifikationer:
Du er bibliotekar DB, Cand. scient. bibl., Cand. mag. eller har en anden relevant uddannelse 
Du er udadvendt, opsøgende og nysgerrig. 
Du har evne og vilje til at samarbejde bredt og med helt andre fagområder. 
Du har mod og vilje til at gå nye veje. 
Du kan arbejde udviklings- og projektorienteret efter en fastlagt retning. 
Du kan arbejde med udgangspunkt i strategiske indsatsområder og med fokus på effekt og resultat. 

Hvem er vi?
Koldingbibliotekerne er Kolding Kommunes største kulturinstitution med knap en halv million besøgende om året. Vi er ca. 42 ansatte til at give de besøgende den gode oplevelse.  
Kolding Bibliotek er beliggende i et smukt byggeri fra 2006, tæt ved bymidte og banegård. Vi har lokalbiblioteker i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup. Se mere på www.koldingbib.dk 
 
Om By og Udviklingsforvaltningen 
I By- og Udviklingsforvaltningen arbejder vi for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Vi vil være et skridt foran og skabe positive forandringer og et ambitiøst fællesskab. Her er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til din faglige og personlige udvikling.
 
Om Kolding Kommune 
By- og Udviklingsforvaltningen er én af fem forvaltninger i Kolding Kommune, som i alt beskæftiger omkring 8000 medarbejdere. I Kolding Kommune arbejder vi med afsæt i visionen "Kolding Vi designer livet" og et mindset, vi kalder Borgerens Centrum, hvor vi på tværs af forvaltninger og faggrænser finder de bedste løsninger sammen med og for borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere.  

Løn: I henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Teamleder Thomas Tollund på telefon 24776905

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: 5. maj 2019.
Ansøgningen skal vedlægges relevante uddannelsesbeviser. Ansøgningen skal vedlægges dokumentation for relevant erfaring

Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt 16. maj 2019

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune børneattest.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d3ee5c02)

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Koldingbibliotekerne
Slotssøvejen 4
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
05-05-2019
Kviknummer
LJA-72565149
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed