Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Landbrugskundechef med passion for at pleje en spændende portefølje

Vækstfonden

Randers, Østjylland

Indrykket
14-07-2017
Kontakt
Vækstfonden
Tronholmen 3
8960
Randers SØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-07-2017
Udløber
07-08-2017
Kviknummer
LJA-47701436
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Ledelse, Salg og marketing

I Vækstfondens landbrugsteam har vi brug for endnu en kollega til at løfte vores mange spændende arbejdsopgaver, herunder opgaver i landbrugets nye lånefond, Dansk Landbrugskapital. Brænder du for at styrke dansk landbrug, og er du struktureret, ambitiøs og løsningsorienteret? Så kan du være vores nye landbrugskundechef med ansvar for at følge nye sager til dørs og vedligeholde porteføljen. 

Om jobbet 

Som landbrugskundechef med porteføljeansvar får du en enestående mulighed for at arbejde med landbrug, akvakultur og fiskeri. Dit mål er sammen med teamet at få virksomhedernes samlede finansiering til at falde på plads ved hjælp af et lån fra Vækstfonden. 

I vores landbrugsteam bliver din rolle at følge nye sager til dørs og efterfølgende at pleje porteføljen. Du bliver fast kontaktpunkt for landmændene og samarbejdspartnerne og er en nøgleperson i vores interne processer såsom strukturering af OIV-processer m.v. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i afdelingen, herunder de opsøgende landbrugskundechefer der har ansvaret for at identificere og opsøge nye kunder, som de efterfølgende videregiver til dig.

Som team er vi aktive og imødekommende sparringspartnere for dansk landbrug, deres penge- og realkreditinstitutter samt landbrugets rådgivervirksomheder. Vi samarbejder derfor tæt med blandt andre L&F, SEGES og DLBR. Løbende pleje af relationer til virksomheder og samarbejdspartnere er af samme grund en vigtig del af jobbet.

Om dig 

Du brænder for at styrke landbruget og har derfor lyst til at være katalysator for at løse landbrugets aktuelle finansieringsudfordringer. Du motiveres af at drive finansieringsløsningerne helt i mål og af at have ansvar for løbende at følge op på porteføljen. Med dig på holdet får vi en aktiv holdspiller med et godt humør og en god portion humor. 

Du har erfaring med landbrugsfinansiering fra den finansielle sektor eller landbrugets rådgivningscentre, gerne suppleret med en HD eller lignende uddannelse.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har bred økonomisk indsigt og/eller krediterfaring med landbrugsvirksomheder
  • er analytisk med viden om nøgletal på landbrugets primære produktion
  • har kendskab til forretningsplaner i mindre og større virksomheder, herunder hvad der skaber værdi og vækst i landbruget
  • besidder en udpræget evne til at arbejde struktureret og derfor kan være med til at effektivisere og strukturere teamets arbejdsgange.

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et fagligt udfordrende og afvekslende job i en dynamisk og ambitiøs organisation i rivende udvikling. Omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed og respekt. Der vil være rig mulighed for faglig sparring både i teamet og resten af Vækstfondens organisation.

Du vil få base på vores kontor i Randers. Løn efter kvalifikationer. 

Ansøgning 

Har du kompetencerne, og kan du se dig selv i rollen som sparringspartner for landbruget? Så send din ansøgning og CV via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest mandag den 7. august 2017. Vi glæder os til at høre fra dig!

1. samtaler vil foregå på vores kontor i Randers den 14. og 15. august, og 2. samtaler afholdes på vores kontor i Hellerup den 25. august. 

Har du spørgsmål, kan du kontakte landbrugskundedirektør Lene Gade Hovmøller på tlf. 20 15 51 85. 

Læs mere om landbrugsteamet på Facebook: Vækstfonden Landbrug og på www.vf.dk.

Om Vækstfonden 

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 6.600 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 20 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter. Læs mere på www.vf.dk.   

Ansøg nu
Kontakt
Vækstfonden
Tronholmen 3
8960
Randers SØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-07-2017
Udløber
07-08-2017
Kviknummer
LJA-47701436
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Ledelse, Salg og marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan