Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leasingkonsulent øst for Storebælt med ansvar for landbrugs- og entreprenørbranchen

Nykredit

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Nykredit
Gladsaxevej 363
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81749372
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Har du lyst til et udfordrende job med opsøgende salgsarbejde over for både nye og eksisterende landbrugs- og entreprenørkunder? Og har du lyst til at indgå i et tæt samspil med landbrugsrådgiverne i Nykredit, så I sammen kan sikre at leasingbudgetterne bliver opnået? Så er du måske vores nye leasingkonsulent.

 

En selvstændig hverdag i et udadvendt job

Du overtager ansvaret for en eksisterende kundeportefølje, der primært består af landbrugs- og entreprenørkunder samt eksisterende leverandørsamarbejder inden for samme brancher. Samtidig får du ansvaret for at fortsætte udbygningen og samspillet med landbrugsrådgiverne i Nykredit omkring leasing- og købekontrakt samt finansiering til eksisterende og nye kunder i Nykredit.

 

Du kommer til at arbejde med rådgivningsbaseret salg og kreditvurdering for mellemstore og større kunder inden for primært landbrugs- og entreprenørbranchen, men også andre brancher, hvor du måtte have en naturlig indgangsvinkel. Dit fokus vil være på kunder med domicil øst for Storebælt. Du kommer til at indgå i et team med de fem øvrige leasingkonsulenter i Salg Øst Erhverv, dog vil du som den eneste få ansvaret for landbrugs- og entreprenørbranchen. Udbygningen af din kundeportefølje vil ske via eget netværk og i tæt samspil med landbrugsrådgiverne i Nykredit.

  

Du trives med salgsarbejde

Du er kontaktskabende og trives bedst ude hos kunderne. Desuden har du et stort drive, godt humør og lyst til at bruge størstedelen af tiden på salgsarbejde. Du arbejder måske i dag som erhvervs-/landbrugsrådgiver i et pengeinstitut, som leasingkonsulent med lyst til nye udfordringer eller alternativt har du en erhvervsmæssig baggrund, hvor du har erfaring med både rådgivning og salg til erhvervs-/landbrugskunder. Du kan overordnet kreditvurdere kundernes betalingsevne på baggrund af forelagte regnskaber.

  

Du er god til at skabe og fastholde loyale kunderelationer

Du kommunikerer klart og tydeligt, er tillidsvækkende og trives med at træffe selvstændige beslutninger. Du vil i fællesskab med landbrugsrådgiverne i Nykredit, have fælles ansvar for at nå salgsbudgettet. Dine kolleger i teamet vil hjælpe dig godt ind i dit nye job. De vil samtidig fungere som dine sparringspartnere.

  

Din nye arbejdsplads

Du arbejder som udgangspunkt ud fra Nykredit Leasings hovedkontor i Søborg, men har også mulighed for, når det passer bedre ind i dagligdagens planer at arbejde hjemmefra. Din egen dagligdag planlægger og tilrettelægger du selv. Kommunikation omkring kreditindstillinger, tilbudsbreve, dokumenter, kundeoplysninger m.m. sker i tæt dialog med dine kolleger på hovedkontoret i Søborg. Der vil være opbakning og støtte til de administrative opgaver samt compliance funktionerne, der primært varetages af supportenhederne. Vores mål er, at leasingkonsulenterne bruger så meget tid som muligt på salgsarbejdet og kundekontakten.

  

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller til Nykredit Leasing som virksomhed og arbejdsplads, kontakt salgsdirektør Per Kyllebæk, 24 86 95 55, eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi læser løbende ansøgninger og inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 8. marts 2021

 

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Gladsaxevej 363
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81749372
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed