Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leasingkonsulent til Nykredit Leasing, København/Sjælland

Nykredit

Indrykket
16-08-2019
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
16-08-2019
Udløber
16-09-2019
Kviknummer
LJA-74821406
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Har du lyst til et udfordrende job med opsøgende salgsarbejde over for både nye og eksisterende erhvervskunder? Kender du til finansiering og kreditvurdering? Har du lyst til at være en del af et leasingselskab i rivende udvikling? Så er du måske vores næste Leasingkonsulent?

 

Du får en selvstændig hverdag i et udadvendt job

Du kommer til at arbejde med rådgivningsbaseret salg og kreditvurdering for mellemstore og større kunder samt forhandlere. Dine kunder vil have domicil øst for Storebælt. Du kommer til at indgå i et team af i alt 3 leasingkonsulenter, hvor I sammen har salgsansvaret for en større kundeportefølje. Herudover skal du selv via dit netværk og opsøgende salgsarbejde være med til at udvide den fælles kundeportefølje. Udbygningen af kundeporteføljen sker primært i tæt samarbejde med udvalgte Nykredit Centre.

   

Du trives med salgsarbejde og fælles budget i teamet

Du er kontaktskabende og trives bedst ude hos kunderne. Hertil har du et stort drive, godt humør og lyst til at bruge størstedelen af tiden på salgsarbejde. Du arbejder måske i dag som erhvervsrådgiver i et pengeinstitut - alternativt har du en erhvervsmæssig baggrund, hvor du har erfaring med både rådgivning og salg til SME kunder samt større erhvervskunder. Du kan overordnet kreditvurdere kundernes betalingsevne på baggrund af forelagte regnskaber.

   

Du er god til at skabe og fastholde loyale kunderelationer

Du kommunikerer klart og tydeligt, er tillidsvækkende og trives med at træffe selvstændige beslutninger. Du vil i fællesskab med dit team have fælles ansvar for at nå teamets salgsbudget. Dine kolleger i teamet vil hjælpe dig godt ind i dit nye job og vil samtidig fungere som dine sparringspartnere.

   

Din nye arbejdsplads

Du arbejder som udgangspunkt ud fra Nykredit Leasings hovedkontor i Søborg, men har også mulighed for, når det passer bedre ind i dagligdagens planer, at arbejde hjemmefra. Du skal i samspil med lokale Nykredit Centre fungere som sparringspartner omkring leasingfinansiering til Nykredits kunder. Kommunikation omkring kreditindstillinger, tilbudsbreve, dokumenter, kundeoplysninger m.m., sker i tæt dialog med dine kolleger på hovedkontoret i Søborg. Der vil være opbakning og støtte til de administrative opgaver samt compliance funktionerne, der primært varetages af supportenhederne. Vores mål er, at leasingkonsulenterne bruger så meget tid som muligt på salgsarbejdet og kundekontakten.

   

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller til Nykredit Leasing som virksomhed og arbejdsplads, kontakt salgsdirektør Per Kyllebæk, 24 86 95 55.

 

Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 16. september 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
16-08-2019
Udløber
16-09-2019
Kviknummer
LJA-74821406
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed