Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder af Myndighedsområdet i Familieafdelingen - Genopslag

Frederikssund Kommune - Familieafdelingen

Frederikssund, Nordsjælland

Indrykket
12-03-2018
Kontakt
Frederikssund Kommune - Familieafdelingen
Parkvej 1
3630
Jægerspris
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2018
Udløber
26-03-2018
Kviknummer
LJA-57585273
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

 

Du er en leder, der brænder for ledelse og for familieområdet, du er tydelig, ser løsninger, har sans for organisering og er dygtig til at drive forandringsprocesser. Du kan navigere i en politisk ledet organisation, i et område under forandring og er dygtig til ledelse af ledere.

 

Frederikssund Kommune søger ny leder af Myndighedsområdet med tiltrædelse 1. juni 2018, da den nuværende leder har søgt nye udfordringer.

 

Familieafdelingen er en arbejdsplads med lidt over 100 medarbejdere og ledere. Afdelingen har et fagligt dygtigt personale og har med succes arbejdet med at sætte mere fokus på familierne og har gennem flere års arbejde med forebyggelse bl.a. fået nedbragt antallet af anbringelser. Myndighedsområdet består af 42 medarbejdere, 3 teamledere og en Områdeleder.

 

Opgaverne i Familieafdelingen er inde i en markant udvikling, som har fordret en ny organisations- og ledelsesstruktur, der er trådt i kraft oktober 2017 med en opdeling i Myndigheds- og Foranstaltningsområdet samt en Stabsfunktion. Udviklingen har bl.a. følgende tendenser:

 

 • Øgede krav til effektiviseringer af driften og øget fokus på resultater

 • Fokus på helhedsorienterede indsatser

 • Styrkelse af det tværfaglige såvel som det tværgående samarbejde

 • Styrkelse af styring af aktiviteter, økonomi og effekt

 

På Myndighedsområdet er der behov for nytænkning af de eksisterende strukturer og arbejdsgange, idet der i de seneste år har været et støt stigende antal underretninger. Som områdeleder i Myndighedsområdet vil det derfor være vigtigt at sætte fokus på:

 

 • Tydelighed og sammenhængskraft i opgaver, ansvar og roller på eget ledelsesniveau og teamlederniveau og dermed styrket ledelseskraft

 • Ledelsesinformation, dataregistreringspraksis og opfølgning

 • At sikre tværorganisatorisk koordinering og samarbejde

 • Holde fokus på høj faglig kvalitet og sikre løbende kompetenceudvikling og sparring

 • Standardisere og effektivisere arbejdsgange, processer, team- og mødestruktur

 • Ensartet sagsbehandling, service og kvalitetsniveau

 • Kvalitet i sager til behandling i politiske udvalg

 

Som ny leder skal du sammen med Familiechefen og de 2 øvrige områdeledere stå i spidsen for et fagområde med store ambitioner, et engageret politisk udvalg og en ny organisationsstruktur.

 

Som Myndighedsområdets nye leder skal du kunne drive effektive processer, kunne bevare overblikket i et komplekst område, og have sans for organisering og økonomistyring. Din ledelsesstil er tydelig, handlekraftig, inddragende og tillidsvækkende, så du sikrer dig følgeskab og resultater. Du kan lede opad, til siden, udad og nedad. Og du leder dit område gennem uddelegering, sparring, systematisk opfølgning og professionelt teamsamarbejde med dine 3 teamledere.

 

I udvælgelsesprocessen vil vi vægte højt, at den nye leder har erfaring med ledelse på familieområdet, gerne myndighedsområdet. Det er vigtigt, at du har sans for og erfaring med økonomi og styring af drift og ressourceanvendelse samt med at være en del af et politisk system. Viden og erfaring med at drive forandringsprocesser indenfor Familieområdet vil være et stort plus.

 

Du kan læse mere om kommunen og stillingen på www.frederikssund.dk eller i den udvidede job- og kravprofil her.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås i fortrolighed hos Direktør Jan Milandt på tlf. 2947 2391 eller jbmje@frederikssund.dk og om rekrutteringsprocessen hos organisationskonsulent Lone Beier Lauridsen på tlf. 4735 1184 eller lbsch@frederikssund.dk

 

Der er ansøgningsfrist mandag den 26. marts 2018 kl. 12.00 og første samtalerunde den 6. april. Der vil indgå test med tilbagemelding den 16. eller 17. april, referencetagning mellem de to samtalerunder, samt 2. samtalerunde 25. april.


Ansøg nu
Kontakt
Frederikssund Kommune - Familieafdelingen
Parkvej 1
3630
Jægerspris
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2018
Udløber
26-03-2018
Kviknummer
LJA-57585273
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed