Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LEDER AF PÅRØRENDESEKTIONEN I VETERANCENTRET

Forsvaret, Veterancentret

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
11-11-2019
Kontakt
Forsvaret, Veterancentret
Garnisonen 1
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77341408
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Socialrådgivning

Vil du videreudvikle dine lederkompetencer i en organisation hvor ledelse er højt på dagsorden, hvor der er rum for udvikling og sparring, og hvor du er med til at sætte retning og præge udviklingen af den fremtidige støtte til veteraner og deres pårørende, så har vi et spændende job til dig.

 

Vi søger en kvalificeret og erfaren leder til nyetableret Pårørendesektion. Her får du mulighed for at stå i spidsen for etablering og udvikling af den nye sektion og den opgaveportefølje, der følger med i støtten til børn, unge og andre pårørende til veteraner.

 

Om os

Veterancentret har det samlede overblik på veteranområdet. Vi yder støtte til soldater, veteraner og deres pårørende før under efter mission. En støtte der varetages af socialrådgivere, beskæftigelsesrådgivere, opsøgende rådgivere og psykologer i et tæt tværfagligt samarbejde.

 

Pårørendesektionen er det nyeste store initiativ, som skal sikre, at veteranens pårørende får den nødvendige faglige støtte og hjælp til de udfordringer, der kan være ved at leve med følgevirkninger efter udsendelse. Tillige bliver det sektionens opgave at sikre smidige overgange mellem forskellige offentlige systemer, således at børn, unge og voksne pårørende bliver støttet i at få den rigtige hjælp.

 

Du bliver en del af en arbejdsplads med højt kvalificerede og specialiserede medarbejdere, der byder ind og tager initiativ. Her er et stort engagement men samtidig en virksomhedskultur, hvor relationer er lige så vigtige som præstationer.

 

Vi udfordrer vanetænkning, og her er luft og opbakning til at eksperimentere. Forsvaret er måske kendt for lineære systemer og høj kommandoføring, men i virkelighedens verden fylder samarbejde og kreativ opgaveløsning mere.

 

Her er plads til mangfoldighed, og vi værdsætter også din unikke baggrund og faglighed.

 

Nærmest alle danskere har en holdning til Danmarks deltagelse i krig og dens eftervirkninger på soldaten. Det betyder, at arbejdet med veteraner er vigtigt for offentligheden. Derfor skal du have lyst til at bevæge dig i spotlyset og få energi af at formidle vores gode arbejde, men også vores udfordringer.

 

Om stillingen

Du får ansvar for udvikling af en sektion, der vil have betydelig politisk bevågenhed. Sammen med det øvrige Veterancenter, er du med til at styrke indsatsen yderligere for de pårørende, herunder børnene.

 

Sektionen vil udgøre en vigtig kerne indenfor Veterancentrets samlede opgaveløsning. Der vil være vide rammer for at udvikle det bedste tilbud til målgruppen, og det bliver din opgave at sætte retning og forme sektionens indsats.

 

Ud over dig som leder, ansættes der fem nye medarbejdere i sektionen. Så vidt det er muligt, deltager du selv i at sætte holdet.

 

Der tilknyttes yderligere to projektledere, der allerede er ansat i Veterancentret. Deres rolle bliver både at videreføre allerede eksisterende tilbud indenfor pårørendeområdet og, sammen med den øvrige sektion, at udvikle og sikre fremdrift af nye initiativer indenfor sektionen.

 

En del af dine kommende medarbejdere vil arbejde på de lokale veterancentre rundt i landet. Du skal derfor have mod på distanceledelse og i særdeleshed på at gøre distancen kortere ved synlighed, lydhørhed og tydelighed både fysisk, telefonisk og på de elektroniske platforme. Du kan forvente 4 5 rejsedage om måneden til besøg rundt om i landet.

 

I Veterancentret samarbejder vi om ledelsesopgaverne. Din nærmeste lederkollegaer vil være leder af Klinikken samt leder af Socialrådgiversektionen, men du indgår også i et større tværgående ledelsesteam. Her er du med til at udvikle og koordinere Veterancentrets fremtidige indsatser, ligesom du bidrager til projekter og opgaveløsning på tværs af Veterancentret.

 

Om dig

Du kan have faglig baggrund indenfor flere forskellige retninger som f.eks. psykolog, socialrådgiver eller familiebehandler, men uanset din baggrund, er det vigtigt, at du har erfaring indenfor børn/ungeområdet. Din erfaring kan stamme fra PPR, kommuner, Familieretshuse eller Børne- og ungdomspsykiatri, og du er vant til at arbejde tværfagligt og ser styrken i at samarbejde.

 

Du tændes af at få ting til at ske via andre, hvor du er en stærk og lydhør kommunikator, der kan sætte retning og sikre fremdrift.

 

For at du trives i stillingen, skal det være vigtigt for dig, sammen med andre, at skabe og udvikle tilbud til sårbare familier. Et samarbejde hvor du både skal få medarbejdere, frivillige, kommuner og andre aktører på området til at trække i samme retning.

 

Du ser ledelse som en disciplin og vægter værdier som medinddragelse, tydelighed og gennemsigtighed i dit ledervirke. Du har blik for strategisk ledelse og en forståelse for ledelse og beslutningstagning i en politisk drevet organisation.

 

Du ser etablering og udvikling af sektionen som en spændende udfordring og evner at skabe rum for dine medarbejderes udvikling og trivsel.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter gældende relevante overenskomst. Der er mulighed for at forhandle et personligt tillæg efter kvalifikationer og derudover er der til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning

 

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

 

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste udenfor landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Stillingen ønskes besat fra den 1. februar 2020. Ansøgningsfristen er den 1. december 2019, og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 50.

 

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for Militærpsykologisk Afdeling Anne Seehausen Hansen, som bliver din overordnede på 7216 3230, eller leder af Klinikken Dorte Hjortkjær, som bliver din nærmeste lederkollega, på 7216 3260.

 

Du kan læse mere om Veterancentrets arbejde på vores hjemmeside http://veteran.forsvaret.dk

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Rikke Vishart på 7281 9648.

 

Vi beder dig søge stillingen via linket og vedhæfte CV, ansøgning og uddannelsesbevis som PDF-filer.

 

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

 

OM VETERANCENTRET

Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og står for en systematisk indsats rettet mod alle veteraner og pårørende før, under og efter udsendelse. Udover de proaktive indsatser kan alle veteraner og pårørende få støtte fra psykologer og socialrådgivere, hvis behovet er relateret til udsendelse. Vi koordinerer indsatser med interne og eksterne aktører på området. Opgaverne omfatter bl.a. produktion og formidling af viden om veteraner og deres forhold, socialområdet, rehabiliteringsområdet, det militærpsykologiske område, klinisk behandling og koordination af veteranområdets initiativer.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

 

 

ANSØGNINGSFORLØBET

 

ANSØGNING

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 

VURDERING AF DIN ANSØGNING

Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling inviteres relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 

SAMTALER

Vi inviterer normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cvet.

 

TILBAGEMELDING

Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.


Ansøg nu
Kontakt
Forsvaret, Veterancentret
Garnisonen 1
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77341408
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Socialrådgivning
Beliggenhed