Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder, erhverv til Esbjerg Erhverv

Jyske Bank - Esbjerg Erhverv

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
13-08-2019
Kontakt
Jyske Bank - Esbjerg Erhverv
Torvet 21
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
25-08-2019
Kviknummer
LJA-74781009
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Er du den stærke profil, der sammen med mig, og resten af holdet i afdelingen, vil være med til at udfordre og udvikle partnerskabet med vores erhvervskunder samt profilere Jyske Bank på markedspladsen? Så har vi et super interessant job til dig.

Jobbet udvikling af en stærk erhvervsafdeling
Kunde-, ledelses- og markedsfokus bliver omdrejningspunktet i dit nye job.  

Vi arbejder målrettet med vores erhvervsstrategi om at være exceptionelt gode til kunder, for herigennem at gøre os fortjent til et gensidigt forretningsmæssigt og udfordrende sammenspil med eksisterende og nye erhvervskunder. 

I rollen som leder, erhverv spiller du en afgørende rolle for, at vi kan fortsætte den meget positive udvikling af vores forretningsvolumen og aktivt implementere vores målsætninger. Du medvirker til at sikre sammenhængskraft fra det strategiske niveau til det udførende der, hvor erhvervskunderne møder banken og oplever bevidst tilfredshed.  

Du går forrest med dine spidskompetencer på erhvervsområdet og trives med at profilere Jyske Bank på markedspladsen, i erhvervsnetværk og blandt vores interessenter vores ambition er at ligge top of mind og derigennem være erhvervslivets førstevalg i Esbjerg.  

Dit medansvar for den daglige ledelse af de dygtige og selvstændige medarbejdere bliver stort, og du bliver et naturligt omdrejningspunkt i hverdagen såvel internt, som ud mod kunderne. For at understøtte din skarphed og muligheden for at vise vejen, så får du ansvaret for en mindre kundeportefølje. Det opsøgende salg i afdelingen driver vi to, sammen med erhvervsparterne.

Afdelingen vi er tæt på kunderne og gør os umage for at forstå deres virksomhed
Med afsæt i Esbjerg driver vi et stort geografisk markedsområde, der strækker sig til Vejen mod øst, Hvide Sande mod nord samt syd for Ribe.  

Vi er 15 dygtige medarbejdere, der alle meget gerne vil skabe resultater, samtidig med at vi har det sjovt. Se dine kommende kolleger. Dertil har vi et tæt og godt samarbejde med vores kolleger i privatafdelingerne i Varde, Ribe og Esbjerg samt Private Banking Syd. Vi har også et tæt og godt samarbejde med vores to stærke kolleger fra Finansiel Afdækning, der rådgiver om renter og valuta, og som sidder i afdelingen.

Kundesegmenterne spænder lige fra lokalt, nationalt til internationalt erhverv. Derudover arbejder vi med ejendomskunder i vores team Projekt- og udlejningsejendomme. Esbjerg Erhverv er specialafdeling for segmentet Offshore i hele Jyske Bank og er dermed ansvarlig for kunder og relationer i dette segment. Du bliver en naturlig del af også at udvikle bankens kunder og aktiviteter inden for Offshore.

Vores afdeling er kendetegnet ved høj kompetence og højt humør. Fagligt spænder vi bredt, hvilket gør det muligt hurtigt at finde de rigtige løsninger til kunderne i samarbejde med både Private Banking, Privat og vores øvrige specialister. Opgaverne er mangfoldige, og vores kundeportefølje og store markedsområde indeholder alle former for virksomheder - det er med til at give en super varieret og udfordrende hverdag fortæller Mogens Werge, Erhvervspartner, Internationalt erhverv."

Din profil
Jeg forestiller mig, at du:

  • Går forrest med dine spidskompetencer på erhverv indenfor bank og realkredit

  • har et godt humør og vil medvirke til at understøtte en høj medarbejdertilfredshed

  • har erfaring med ledelse og det at skabe resultater gennem andre, hvor du naturligt tænder på at udvikle og motivere kollegerne

  • står solidt på dine kreditkompetencer - uden at det står i vejen for at lave de forretninger, som du også motiveres af at få i hus, både selv og sammen med holdet

  • har indsigt i kundernes værdikæder og strategiske behov og kan sparre med og udfordre virksomhedens ledelse

  • er udadvendt og opsøgende af natur og kan lide at arbejde med dybde i netværk samt at være synlig på den lokale markedsplads

  • bor og har din naturlige gang i vores markedsområde.

Ansøgning
Du er velkommen til at kontakte mig - afdelingsdirektør Anders Kromann på tlf. 30 35 43 03, hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet eller blot er blevet lidt nysgerrig.

Ansøgningsfrist: 25.08.2019.

Senior HR Partner Henrik Djernæs vil tage sig af din ansøgning.

Mere information
Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

Anders Kromann
Leder, Erhverv
Afdeling: Esbjerg Erhverv
Telefon: 89899827
Mobil: 30 35 43 03

Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Jyske Bank - Esbjerg Erhverv
Torvet 21
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
25-08-2019
Kviknummer
LJA-74781009
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed