Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder, Erhverv til Kolding og Haderslev

Jyske Bank - Haderslev og Kolding

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
12-11-2019
Kontakt
Jyske Bank - Haderslev og Kolding
Jernbanegade 5
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2019
Udløber
15-12-2019
Kviknummer
LJA-77381310
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Er du den stærke profil, der sammen med mig, og resten af holdet i afdelingen, vil være med til at udfordre og udvikle partnerskabet med vores erhvervskunder samt profilere Jyske Bank på markedspladsen? Så har vi et super interessant job til dig.

 

Jobbet udvikling af en god erhvervsafdeling i et attraktivt markedsområde

Kunde-, markeds- og ledelsesfokus bliver omdrejningspunktet i dit nye job.  

 

Vi arbejder målrettet med vores erhvervsstrategi om at være exceptionelt gode til kunder, for herigennem at gøre os fortjent til et gensidigt forretningsmæssigt og udfordrende sammenspil med eksisterende og nye erhvervskunder.

 

I rollen som leder, erhverv spiller du en afgørende rolle for, at vi kan fortsætte vores vækststrategi og aktivt implementere vores målsætninger. Du medvirker til at sikre sammenhængskraft fra det strategiske niveau til det udførende der, hvor erhvervskunderne møder banken og oplever bevidst tilfredshed.

 

Du går forrest med dine spidskompetencer på erhvervsområdet og trives med at profilere Jyske Bank på markedspladsen, i erhvervsnetværk og blandt vores interessenter vores ambition er at ligge top of mind og derigennem være erhvervslivets førstevalg i Kolding og Haderslev.

 

Du får medansvar for den daglige ledelse af de dygtige og selvstændige medarbejdere, og du bliver et naturligt omdrejningspunkt i hverdagen såvel internt, som ud mod kunderne. For at understøtte din skarphed og muligheden for at vise vejen, så får du ansvaret for en mindre kundeportefølje. Det opsøgende salg i afdelingen driver vi to sammen, og det er vigtigt, at du har lyst til opsøgende salg.

 

Afdelingen vi er tæt på kunderne og gør os umage for at forstå deres virksomhed

Med afsæt i Kolding driver vi et stort geografisk markedsområde, der strækker sig over Kolding, Haderslev og Vejen Kommune.

 

Vi er syv dygtige medarbejdere, der alle meget gerne vil skabe resultater, samtidig med at vi har det sjovt. Se dine kommende kolleger. Dertil har vi et tæt og super godt samarbejde med vores kolleger i privatafdelingerne i Kolding og Haderslev samt Private Banking Syd.

 

Kundesegmenterne spænder lige fra lokalt, nationalt til internationalt erhverv. Derudover er Kolding og Haderslev Erhverv specialafdeling for segmentet Skoler. På specialsegmentet dækker vi hele Fyn samt fra Århus og til grænsen.

 

Din profil

Jeg forestiller mig, at du;

 

  • går forrest med dine spidskompetencer på erhverv indenfor bank og realkredit

  • har et godt humør og vil medvirke til at understøtte en høj medarbejdertilfredshed

  • har erfaring med ledelse og det at skabe resultater gennem andre, hvor du naturligt tænder på at udvikle og motivere kollegerne

  • står solidt på dine kreditkompetencer - uden at det står i vejen for at lave de forretninger, som du også motiveres af at få i hus, både selv og sammen med holdet

  • har indsigt i kundernes værdikæder og strategiske behov og kan sparre med og udfordre virksomhedens ledelse

  • er udadvendt og opsøgende af natur og kan lide at arbejde med dybde i netværk samt at være synlig på den lokale markedsplads

  • bor og har din naturlige gang i vores markedsområde.

 

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 15.12.2019.

 

Senior HR Partner Henrik Djernæs vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Poul Brændekilde

Afdelingsdirektør

Afdeling: Kolding og Haderslev Erhverv

Telefon: 89898888

Mobil: 22 75 19 79

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank - Haderslev og Kolding
Jernbanegade 5
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2019
Udløber
15-12-2019
Kviknummer
LJA-77381310
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed