Gem annonce

Leder med transformations-drive til Nykredits Office of CIO, som kan styre IT-porteføljen og vores kapacitet

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-07-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
07-07-2020
Udløber
16-08-2020
Kviknummer
LJA-80611630
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web, Ledelse

Kan du styre IT-porteføljen, udviklingskapacitet, governance og management support? Og kan du sikre strategisk retning og økonomisk overblik over en matrix-organisation på tværs af landegrænser? Sæt dine ambitioner i spil som leder af Nykredits Office of CIO, hvor du sammen med CIOen og hans lederteam skal eksekvere strategien for enheden Digital, Change & IT, der sætter strøm til den digitale kundeoplevelse i Nykredit.

Du får en central rolle i Nykredits største koncernenhed, Digital, Change & IT (DCI), der er spredt på tre lokationer Aalborg, København og Warszawa og som er organiseret i et matrix-setup. Som leder af OCIO er du ansvarlig for at sikre, at der på tværs af enheden er klare strategiske og økonomiske mål, og at rammebetingelserne er til stede for at nå dem. Konkret får du arbejdsplads i Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i København med enkelte rejser til Aalborg og Polen.

Du får en central rolle i at lede transformation og portefølje i DCI

I Nykredit er der sat en tværgående transformation i gang for at etablere en ny udviklingsmodel, der tager udgangspunkt i Scaled Agile Framework (SAFe). Den nye måde at udvikle på skal understøtte en stærkere eksekveringskraft og indsatsprioritering i overensstemmelse med Nykredits forretningsstrategi.

Du får en central rolle i den transformation og skal drive forandringen på tværs af CIOens enhed Digital, Change & IT i tæt samarbejde med CIO og ledergruppen i DCI samt med interessenter på tværs af koncernen. Du refererer til Head of Solution Shaping, Planning & Support, som OCIO hører under, og du står i spidsen for et mindre team, der understøtter CIOen. Sammen skal I lykkes med:

  • Portefølje- og kapacitetsstyring og agil transformation: Helt konkret skal du drive en ny porteføljestyring i et SAFe inspireret setup og især understøtte overgangen fra en traditionel projektportefølje. Du sikrer transparens om udviklingsporteføljen og matcher supply and demand i et stærkt kapacitetssetup.

  • Strategieksekvering, Governance og Balanced ScoreCard: Til daglig understøtter du hele Digital Change & IT med en stærk governancemodel. Du faciliterer løbende opdatering af strategien for enheden og sikrer, at den hænger sammen med Nykredits overordnede strategi og holder styr på KPIer som indgår i vores Balanced ScoreCard. Det kræver et skarpt overblik på tværs af enheden, så du har et solidt fundament for at tage strategiske beslutninger.

  • Budget- og leverandørstyring: Vigtige ansvarsområder inkluderer at styre det samlede budget for enheden i samspil med Group Finance samt at understøtte transparens om de største omkostningsdrivere, ligesom du skaber overblik over vendor management med henblik på en optimeret arbejdsdeling og strategisk retning særligt med fokus på vores to store IT-leverandører (BEC og JN Data).

  • CIO ledelsessupport: Til daglig skal du drive et professionelt setup omkring CIOen og lede OCIO-teamet, som løser supportopgaver som udarbejdelse og kvalitetssikring af materiale og præsentationer til direktionen og diverse udvalg under bestyrelsen samt klassiske PA og- sekretæropgaver som kalenderstyring og understøttelse af ledermøder.

  • Kompetenceudvikling og arbejdsglæde i OCIO: Som personaleleder for medarbejderne i OCIO har du ansvar for at sikre udvikling af medarbejdernes og teamets kompetencer, og gøre teamet i stand til at varetage OCIO-opgaverne som en komplementerende og sammentømret enhed.

 

Ambitiøs og udadvendt leder med erfaring fra et lignende job

Da du får en central rolle i at drive den transformation, som Nykredit har igangsat mod en SAFe-inspireret udviklingsmodel, har du brug for erfaring med porteføljestyring i et agilt setup i en større (finansiel) virksomhed. Du har økonomisk flair og kan sammen med vores finansenhed styre et budget. Samtidig trives du med ledelsesansvar, og du finder energi i et udadvendt job med en bred samarbejdsflade, der kræver, at du kan gå i dialog med alle niveauer i organisationen inkl. vores koncerndirektion og klart kunne kommunikere DCIs resultater og pejlemærker. Ikke mindst har du drive, ambitioner og erfaring med at drive forandringer.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt underdirektør Jens Liisborg, 25 55 63 84 / JLII@nykredit.dk eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Ansøgningsfrist: 16. august 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
07-07-2020
Udløber
16-08-2020
Kviknummer
LJA-80611630
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web, Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce