Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder søges til Hjemmeplejen ved Område Marselisborg

Område Marselisborg

Aarhus, Østjylland

Indrykket
11-02-2018
Kontakt
Område Marselisborg
Ankersgade 21
8000
Århus
Tlf
51576275
Praktisk information
Oprettet
11-02-2018
Udløber
01-03-2018
Kviknummer
LJA-56117278
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning


Om jobbet
Vi søger en Leder til hjemmeplejen med et skarpt organisatorisk overblik og med fokus på kvalitet og rehabilitering.

Borgerne vil gerne klare sig selv – derfor skal vi tænke rehabilitering, velfærdsteknologi og medborgerskab. Det kræver stort fokus på faglighed, dialog og nærvær i arbejdet med borgere og kolleger.

Vil du være med til at videreudvikle hjemmeplejen i denne retning skal du læse videre her:

Vi søger en leder til hjemmeplejeteamet Marselis med en sundhedsfaglig baggrund, (gerne en sygeplejerske). Du skal lede et team af dagvagter og aftenvagter.

Du vil som nærmeste kolleger have tre andre ledere i hjemmeplejen samt to ledere i sundhedsenheden. Vi vil gerne lykkes med gode sammenhængende borgerforløb og levere kvalitet og omsorg i opgaverne.

Derfor arbejder vi i to storteam og lægger stor vægt på ledelsesmæssig relationel koordinering som skal sætte rammen for det gode og konstruktive samarbejde mellem vores medarbejdere.

Din ledelse vil omfatte såvel plejepersonale som sundhedsfagligt personale, og du skal i samarbejde med dine kolleger kunne gå ind i ledelsesopgaver som bl.a. budgetopfølgning, kompetenceudvikling, medarbejdertrivsel og kvalitet- og borgersikkerhed.

Du vil endvidere være en del af Områdeledelsen, bestående af en områdechef, to viceområdechefer samt 14 ledere, hvor vi særligt arbejder med at udvikle vores evner til fælles strategisk ledelse – KURS, KOORDINERING OG KOMMITMENT


Din profil
Om du kommer fra en lignende stilling eller med et helt andet afsæt i bagagen, er ikke så væsentligt. Derimod er det vigtigt, at du:

· Har ledererfaring og evt. relevant lederuddannelse

· Er empatisk og involverende

· Kan arbejde systematisk og struktureret med såvel faglige som økonomiske mål

· Kan skifte mellem det strategiske felt og den daglige drift og få disse ender til at mødes

· Er god til at bringe forskellige perspektiver i spil

· Evner at være lyttende, troværdig og handlekraftig


Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder et afvekslende lederjob, hvor to dage sjældent er ens, og med stor frihed til selv at udfylde rammerne. Tør du tænke utraditionelt for at nå i mål, hilser vi også meget gerne nye ideer velkomne. Sundhed og Omsorg står nemlig aldrig stille, og hele vores omdrejningspunkt er Kærlig Kommune (http://www.aarhus.dk/kaerligkommune) og et erklæret mål om, at ældre borgere ikke bare skal parkeres, men skal mærke, at de lever.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes tiltrådt 1. maj 2018.

Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.


Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte Tina Porsmose på 51576275 eller Ulla Reintoft på 29209905


Ansøgning
Kan du ud fra ovenstående se dig selv som leder af Hjemmeplejen Marselis ved Område Marselisborg, så send en ansøgning. Klik på ”søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 1. marts 2018.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler 12. marts og 19. marts.

I forbindelse med ansættelse af ledere og chefer anvender vi personprofilering.

I Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


Om os
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere. Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/ Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen http://www.sundhedogomsorg.dk/~/media/Subsites/Sundhed-og-Omsorg/Dokumenter/Vaerktoejer/Kursusportalen/Opret-dig-som-ny-bruger-paa-Kursusportalen---Borgeradgang.pdf Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.Ansøg nu
Kontakt
Område Marselisborg
Ankersgade 21
8000
Århus
Tlf
51576275
Praktisk information
Oprettet
11-02-2018
Udløber
01-03-2018
Kviknummer
LJA-56117278
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed